HomeStiriASUS Transformer Pad TF701T (prezentare video)
ASUS Transformer Pad TF701T

ASUS Transformer Pad TF701T (prezentare video)

Cea mai nouă și cea mai puternică tabletă Transformer poate fi văzut în noul clip de prezentare ASUS. Tableta Transformer Pad TF701T poate deveni la nevoie un laptop de sine stătător dacă este cuplată la dock-ul cu tastatură. Noul model este motorizat de un chipset NVIDIA Tegra 4 și dispune de un ecran IGZO-TFT cu rezoluție 2560×1600 pixeli. IGZO-TFT (Indium Gallium Zinc Oxide – Thin Film Transistor) este cea mai nouă și cea mai avansată tehnologie din domeniul ecranelor ultra-subțiri. Fericiții utilizatori ce vor lucra pe acest model se vor bucura de imagini foarte clare și de o responsivitate crescută.

Fiind motorizat de procesorul NVIDIA Tegra 4 cu patru nuclee ARM Cortex-A15 și 72 de nuclee GeForce, Transformer Pad TF701T stă foarte bine când vine vorba de grafică. Cele mai compleze jocuri vor rula fluid iar filmele la rezoluție 4Kvor putea fi transmise către televizoarele compatibile fie prin Wi-Fi Miracast fie prin cablul HDMI.

Prezentare ASUS Transformer Pad TF701T

ASUS Transformer Pad TF701T va fi disponibil în România începând din al patrulea trimestru al acestui an la un preț aproximativ de 2399 lei (cu TVA inclus).

ASUS Transformer Pad TF701T

ASUS Transformer Pad TF701T