HomeStiriPerformanță și eleganță cu Seria X de la ASUS

Performanță și eleganță cu Seria X de la ASUS

Noile procesoare Intel Core din generația a patra vor fi disponibile pe laptop-urile ASUS din Seria X. Noile modele dispun de tehnologia ASUS Super Hybrid Engine II cu pornire în numai două secunde din modul sleep și un regim de așteptare de până la două săptămâni cu salvarea automată a datelor pe disc, în cazul în care bateria scade sub nivelul de 5%.

Modelele ASUS X450, cu ecran de 14 inci și ASUS X550, cu diagonala de 15 inci, dispun de tehnologii menite să îmbunătățească imaginea și sunetul. Prin ASUS SonicMaster, sunetul este mai puternic și mai clas, iar bass-ul mai profund. ASUS Splendid optimizează imaginile prin îmbunătățirea culorilor, a luminozității și a clarității, oferind patru profiluri prestabilite, potrivite diverselor tipuri de conținut.

x550_disk_open

Seria X a fost echipată cu touchpad-uri generoase cu tehnologie ASUS Smart Gesture pentru un control mai simplu în mediul Windows 8. ASUS X450 și ASUS X550 integrează tehnologia ASUS IceCool care menține scăzută temperatura zonelor ce intră în contact cu utilizatorul, cum ar fi palm-rest-ul.
Notebook-urile ASUS din Seria X au prețuri ce se încadrează între 2100 lei și 3000 lei.

Prezentare ASUS Seria X