HomeStiriASUS a prezentat în România notebook-urile cu procesoare Intel Core din a patra generație

ASUS a prezentat în România notebook-urile cu procesoare Intel Core din a patra generație

ASUS a adus în România noile serii de notebook-uri dotate cu a patra generație de procesoare Intel Core. Modelele multimedia N550 și N750, ultrabook-ul cu touch ASUS VivoBook S551, laptopul de gaming ROG G750 și portabilele X450 și X550 satisfac o gamă largă de cerințe, produsele fiind prezentate în cadrul unui eveniment din weekend-ul 2-4 august, la Cheile Grădiștei.

Prezentarea laptopurilor ASUS cu procesor Haswell

Prezentarea laptopurilor ASUS cu procesor Haswell

ASUS VivoBook S551 – Răspuns rapid în mediul Windows

ASUS VivoBook S551 dispune de o carcasă elegantă, cu finisaje metalice, măsurând doar 22.5 mm în punctul cel mai gros. Motorizat de procesoare Intel Core din a patra generație și de grafica NVIDIA GeForce GT 740M, VivoBook S551 dezvoltă suficientă putere pentru aplicațiile pretențioase.

Asus Vivobook S551

Ultrabook-ul oferă utilizatorilor un răspuns rapid în mediul Windows 8, grație ecranului touch de 15.6 inci cu detecție de înaltă precizie. Senzorii tactili folosiți de ASUS depășesc cu mult standardele industriei, fiind capabili să perceapă contacte de numai 6mm. Utilizatorul poate folosi întreaga gamă de gesturi acceptate de sistemul de operare Windows 8 pentru o interacțiune rapidă prin mișcări simple.

Seria ASUS N – Performanțe multimedia cu SonicMaster Premium

Notebook-urile multimedia din seria N au un design elegant, cu suprafețe din aluminiu ușor și durabil. Sunt primele portabile care utilizează o matrice de patru difuzoare și tehnologia ASUS SonicMaster Premium pentru a reda un sunet surround mai amplu. Livrate acum cu cea de-a patra generație de procesoare Intel Core și grafica NVIDIA GeForce, notebook-urile ASUS N oferă performanțe vizuale remarcabile, cu suport pentru jocurile DirectX 11 cu detalii ridicate. Toată gama are ecrane non-glare, în timp ce panourile IPS și interfața multi-touch sunt disponibile opțional, pentru imagini vibrante, unghiuri largi de vizualizare și răspuns tactil în Windows 8.

Modelul ASUS N550 utilizează un ecran IPS de 15.6 inci, cu vizibilitate la 178 de grade și rezoluție Full HD 1080p. Utilizatorii care doresc un ecran mai mare, au la dispoziție N750, cu diagonală de 17.3 inci și un unghi de vizualizare de 150 de grade.

n750_edition04

Performanțele audio ale celei mai recente generații de notebook-uri multimedia ASUS N au fost îmbunătățite prin tehnologia SonicMaster Premium, dezvoltată de ASUS în cooperare cu Bang & Olufsen ICEpower. Modelele N550 și N750 sunt primele notebook-uri cu patru difuzoare, fiind capabile să redea sunet surround la calitate cinematografică în filme, jocuri și alte tipuri de conținut. Subwoofer-ul extern SonicMaster, inclus în pachet, amplifică bass-ul și adaugă profunzime sunetului, lucru pe care iubitorii de muzică îl vor aprecia. Bass-ul puternic crește realismul în filme și jocuri.

Gaming avansat cu portabilul ROG G750

Notebook-urile ROG G750 oferă performanțe avansate pentru pasionații de jocuri PC, integrând cea de-a patra generație de procesoare Intel Core, acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 700M (până la vârful seriei – GTX 780M) și o gamă largă de opțiuni de conectivitate. Notebook-urile din seria ROG oferă un plus de confort pentru sesiunile lungi de gaming. Tastele direcționale au suprafețe mai mari, iar materialele sunt rezistente și plăcute la atingere.

g750_13

Pasionații de jocuri pot înlocui cu succes desktop-ul cu un model G750 cu grafică NVIDIA GeForce GTX 770M cu 4GB de memorie video GDDR5. Răcirea laptopului este asigurată de un sistem complex cu două ventilatoare, bazat pe succesul seriei precedente.

g750_19

Sunetul este îmbunătățit cu ajutorul tehnologiei ASUS SonicMaster și a utilitarului ROG AudioWizard, ce a fost creat în mod special pentru notebook-urile de gaming din această serie.
ROG G750 dispune de o gamă largă de opțiuni de conectivitate. Prin conexiunea Intel Thunderbolt se pot transfera date cu o viteză de până la 10Gbit/s, în timp ce porturile USB 3.0 oferă flexibilitatea de care utilizatorul are nevoie. Opțiunile de stocare includ hard disk-uri cu o capacitate de până la 1.5TB, completate cu unități SSD de până la 256GB.

Seria ASUS X – Performanță în segmentul mainstream

Noua serie ASUS X beneficiază de aportul noilor procesoare Intel Core și a graficii NVIDIA GeForce 700, pentru a oferi utilizatorilor performanță în aplicațiile uzuale. Noile modele dispun de tehnologia ASUS Super Hybrid Engine II cu pornire în numai două secunde din modul sleep și un regim de așteptare de până la două săptămâni cu salvarea automată a datelor pe disc, în cazul în care bateria scade sub nivelul de 5%.

x550_disk_open

Utilizatorii pot alege dintr-o mulțime de configurații care se potrivesc tuturor cerințelor. ASUS X450, cu ecran de 14 inci și ASUS X550, cu diagonala de 15 inci, dispun de tehnologii menite să îmbunătățească imaginea și sunetul. Prin ASUS SonicMaster, sunetul este mai puternic și mai clas, iar bass-ul mai profund. ASUS Splendid optimizează imaginile prin îmbunătățirea culorilor, a luminozității și a clarității, oferind patru profiluri prestabilite, potrivite diverselor tipuri de conținut.

Disponibilitate și prețuri

Seriile Vivobook S301 și S551 au prețuri ce încep de la 3099 de lei și ajung până la 4599 de lei. Plaja prețurilor pentru configurațiile ASUS X550 este 2099-2999 lei. Laptopurile multimedia N550 & N750 au prețuri ce variază între 4499 de lei și 6299 de ei. Notebook-ul de gaming ASUS G750 este deja disponibil pe piața românească în mai multe configurații. Prețurile pornesc de la 5199 de lei și ating 11999 de lei. Valorile sunt aproximative și includ TVA.

ASUS meets Haswell (Zona IT)

VIDEO: Despre VivoBook la DigITalika la Money Channel