HomeStiriLansariASUS a lansat primele placi de bază pentru APU-urile AMD FM2+

ASUS a lansat primele placi de bază pentru APU-urile AMD FM2+

ASUS a lansat plăcile de bază A88XM-A și A55BM-A/USB3, primele din lume care suportă noile unități de procesare accelerată (APU) de la AMD pe socket FM2+. A88XM-A cu chipset AMD A88X și A55BM-A/USB3 cu chipset A55 sunt plăci de bază în format Micro-ATX pentru APU-urile FM2 existente, cum ar fi AMD ‘Richland’ și ‘Trinity’. Ambele sunt pregătite pentru viitoarele APU-uri FM2+ AMD ‘Kaveri’, ce suportă nativ DirectX 11.1 și PCI Express 3.0.

ASUS este decis să susțină cea mai nouă tehnologie PC. Noile plăci de bază FM2+ le oferă clienților cea mai recentă tehnologie în acest domeniu cu flexibilitatea adusă de compatibilitatea* cu vechile și noile APU-uri de la AMD.

Tehnologie exclusivă ASUS

Plăcile de bază ASUS A88XM-A și A55BM-A/USB3 suportă noua interfață PCI Express 3.0 cu sloturi PCIe 3.0/2.0 x16 și tehnologii exclusive pentru îmbunătățirea performanței și a fiabilității. Tehnologia USB 3.0 Boost oferă rate de transfer de până la 1.7 ori mai rapide decât porturile obișnuite USB 3.0 atunci când e cuplată cu dispozitivele ce îndeplinesc standardul UASP (USB Attached SCSI Protocol). USB 3.0 Boost încorporează, de asemenea, modulul optimizat ‘turbo’ pentru îmbunătățirea vitezelor de transfer de la orice dispozitiv standard USB 3.0.

asus_a55bm_a_usb3

 

Ambele plăci de bază dispun de UEFI BIOS, control Fan Xpert pentru creșterea eficienței răcirii și reducerea zgomotului și tehnologia exclusivă ASUS 5X Protection pentru îmbunătățirea fiabilității și durabilității. Regulatorul de tensiune DIGI+ VRM asigură controlul precis al voltajelor pentru procesor, reducând consumul de energie și îmbunătățind stabilitatea, în timp ce siguranțele fuzibile resetabile protejează porturile I/O și sloturile DIMM împotriva scurt-circuitelor și vârfurilor de tensiune.

Dispozitivele împotriva descărcărilor electrostatice protejează componentele sensibile la interferențele electromagnetice, iar condensatorii solizi de calitate, cu o durată de viață estimată la 50 de ani de uz continuu în condiții normale (la 65 de grade Celsius), durează de două ori mai mult decât cei electrolitici tradiționali. Mai mult, conectorii I/O din inox cromat au fost supuși unui test de anduranță cu soluție salină ce a durat 72 de ore, pentru a testa rezistența la coroziune și durata de viață.

ASUS a planificat o gamă întreagă de plăci de bază AMD FM2+

Plăcile de bază ASUS A88XM-A și A55BM-A/USB3 vor fi însoțite în curând de mai multe modele. Informații detaliate despre gama de plăci de bază ASUS FM2+ vor fi disponibile pe parcursul anului.

 


asus_a88xm_a