HomeStiriPrezentare ASUS Sabertooth Z87 TUF (video)

Prezentare ASUS Sabertooth Z87 TUF (video)

Plăcile de bază ASUS TUF Sabertooth Z87 (ATX) și Gryphon Z87 (micro-ATX) se remarcă prin componentele de cea mai bună calitate și prin inovațiile ASUS ce contribuie la obținerea unor performanțe superioare.

Modelele din cele două serii sunt dotate cu chipset-uri Intel Z87 pentru cea de-a patra generație de procesoare Core. Plăcile de bază ASUS TUF Sabertooth Z87 și Gryphon Z87 beneficiază de condensatori 10K Black Metallic, MOSFET și bobine durabile. Componentele sunt monitorizate în permanență, ambele plăcile de bază TUF Z87 incluzând tehnologia Thermal Radar 2, care monitorizează temperatura în timp real. Pe lângă senzorii integrați pe placă, ASUS oferă împreună cu Sabertooth Z87 trei cabluri cu termistori, utilizatorii putând să monitorizeze manual temperaturile pe placa video, hard disk și pe alte componente critice.

Componentele TUF Fortifier ranforsează placa și previne îndoirea sau ruperea accidentală a PCB-ului mai ales atunci când se optează pentru montarea unnor sisteme de răcire supra-dimensionate.

Funcțiile și componentele disponibile pe noile plăci de bază ASUS sunt prezentate în detaliu în clipul de mai jos.

Prezentare ASUS Sabertooth Z87 TUF


Plăcile de bază ASUS TUF Sabertooth Z87 și Gryphon Z87 sunt disponibile în România la prețurile aproximative de 1200 lei, respective 800 lei (inclusiv TVA).

pr_asus_tuf_sabertooth_z87