HomeProduseLaptopuriASUS Transformer Book Trio – dovada că există universuri paralele
ASUS Transformer Book Trio

ASUS Transformer Book Trio – dovada că există universuri paralele

Laptopul a evoluat mult în ultimii ani, noile procesoare low-power permitând dezvoltarea unor concepte imposibile în urmă cu ceva ani. Modelele ultra-subțiri de la ASUS nu numai că sunt foarte ușoare și puternice dar se pot transforma în alte dispozitive. Noul ASUS Transformer Book Trio este cel mai bun exemplu pentru a explica tendințele acestui an.

Transformer Book Trio dispune de două componente ce se pot conecta într-un singur produs. Laptopul comută cu ușurință între sistemele de operare Windows 8 și Android, oferind utilizatorilor acces la 700.000 de aplicații din Google Play Store și la peste 50.000 de aplicații din Windows Store.

Transformer Book Trio a fost conceput să facă o tranziție fluidă între modurile de utilizare, permițând utilizatorului să-și sincronizeze datele sau să continue să navigheze pe web chiar atunci când trece din modul notebook în modul tabletă. Stația de andocare PC Station integrează cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7, tastatura și hard disk-ul de 750GB, iar atunci când ecranul tabletei este detașat, acesta poate fi conectat la un monitor pentru a deveni un desktop PC. PC Station servește, de asemenea, ca bază pentru reîncărcarea tabletei și extinderea autonomiei. Tableta dispune de un procesor Intel Atom la 2.0 GHz, 64GB spațiu de stocare și un ecran IPS cu aspect 16:9 și rezoluție Full HD 1920 x 1080.

ASUS Transformer Book Trio

ASUS Transformer Book Trio