HomeStiriMeMO Pad HD 7 va sosi curând în România
ASUS Memo Pad HD 7

MeMO Pad HD 7 va sosi curând în România

Veștile bune continuă să vină de la ASUS. Tableta MeMO Pad HD 7 cu ecran de 7 inci și rezoluție de 1280×800 pixeli va sosi în România într-un viitor nu foarte îndepărtat.

ASUS MeMO Pad HD 7 are la bază procesor quad-core și 1GB RAM, având răspuns rapid în orice aplicație. Panoul IPS afișează culori vibrante, reproduse cu fidelitate, densitatea pixelilor fiind foarte mare pentru acestă categorie de tablete.

MeMO Pad HD 7 încorporează difuzoare stereo de calitate, sunetul fiind îmbunătățit prin tehnologia audio ASUS SonicMaster. Cameră frontală, cu senzor de 1.2 megapixeli, poate înregistra clipuri HD 720p. Anumite variante ale produsului pot avea încă o cameră de 5 megapixeli. Cu numai 10.8 mm grosime și o greutate de 302 grame, MeMO Pad HD 7 folosește o baterie litiu-polimer, ce oferă o autonomie de până la 10 ore în rularea de clipuri video 720p.

Tabletele sunt disponibile în patru culori: negru, alb, roz și verde. MeMO Pad HD 7 dispune de 16GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD, plus 16GB spațiu suplimentar în ASUS WebStorage, gratuit în primul an de la achiziție.

Tableta ASUS MeMO Pad HD 7 va fi disponibilă inclusiv în România, începând din iulie 2013, modelul așteptat pe piața noastră având 16GB memorie și un preț aproximativ de 699 lei (inclusiv TVA).

ASUS Memo Pad HD 7

ASUS Memo Pad HD 7