HomeStiriTableta ASUS Fonepad cu suport 3G pentru voce-date a ajuns in Romania
Lansare ASUS Fonepad in Romania, 13 mai 2013, Nada Mas

Tableta ASUS Fonepad cu suport 3G pentru voce-date a ajuns in Romania

Noua tabletă Fonepad cu ecran HD IPS de 7” și funcționalități complete de smartphone 3G a fost lansată pe piața românească în cadrul unui eveniment organizat împreună de ASUS® și Intel®. Fonepad integrează noul procesor Intel Atom Z2420 și rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

 

Fonepad combină versatilitatea unei tablete de 7″ cu caracteristicile unui telefon inteligent, suportul 3G pentru voce și date venind în sprijinul utilizatorilor care doresc mai multă libertate de acțiune și posibilități de comunicare.

Tableta are o formă compactă și subțire, evidențiindu-se prin exteriorul metalic. Greutatea de doar 340 de grame și profilul de 10,4 mm îi permit utilizatorului să o folosească convenabil, ținând-o cu o singură mână. Procesorul Intel Atom Z2420, complet compatibil cu mediul Android, îi permite tabletei Fonepad să fie deopotrivă performantă și eficientă energetic. Astfel, dispozitivul poate decoda video 1080p Full HD cu accelerare hardware și se mândrește cu o autonomie de până la 9 ore.

“Fonepad răspunde nevoilor actuale de mobilitate și divertisment. Conectivitatea facilă este principala cerință a celor care vor să acceseze de oriunde rețelele sociale și resursele de divertisment online. Un singur dispozitiv Fonepad este suficient în acest sens”, declară Anca Rotlein, Country Product Manager, ASUS România.

“Suntem încântați să anunțăm alături de ASUS disponibilitatea tabletei ASUS Fonepad în România”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România. “Anunțul de astăzi demonstrează încă o dată cât de flexibilă este platforma Intel Atom, capabilă să ruleze diferite sisteme de operare, în interiorul unei game tot mai variate de tablete și telefoane inteligente, acoperind segmente de piață variate”, a mai spus el.

Lansare ASUS Fonepad in Romania, 13 mai 2013, Nada Mas

Ecranul de 7 inci este sensibil simultan în 10 puncte și oferă o rezoluție clară HD 1280 x 800 pixeli, pagini web ușor de citit și fotografii incredibil de detaliate. Tehnologia IPS redă culori vibrante cu un unghi de vizualizare de 178 de grade și imagini clare chiar și în lumina exterioară.

Încorporarea modulului 3G cu HSPA+ îi permite lui ASUS Fonepad să fie întotdeauna conectat pentru a naviga pe internet, pentru a descărca aplicații din Google Play Store și pentru a rula filme și muzică. Mulțumită suportului complet pentru telefonie 3G, Fonepad poate fi utilizat, de asemenea, pentru apeluri telefonice utilizând microfonul cu atenuare a zgomotului sau casca Bluetooth opțională. Cu un singur abonament, costurile sunt mai mici decât în cazul în care ați folosi un smartphone și o tabletă 3G.

Modelul Fonepad lansat în România dispune de 16GB memorie flash și slot pentru carduri SD de până la 32GB, pentru spațiu de stocare suplimentar. Camera frontală de 1.2 megapixeli permite desfășurarea apelurilor video, în timp ce tehnologia audio ASUS SonicMaster cu procesare MaxxAudio 3 de la Waves asigură un sunet clar și complet.

ASUS Fonepad

ASUS Fonepad

ASUS Fonepad vine cu o mulțime de aplicații exclusive ASUS: Floating App pentru administrarea ușoară a aplicațiilor și multi-tasking; SuperNote lite pentru recunoașterea scrisului de mână și schițe; și WebStorage Office Online pentru documentele compatibile Microsoft Office editate atunci când sunteți în mișcare. Utilizatorii de Fonepad primesc gratuit 5GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage pentru sincronizarea și partajarea datelor cu alte dispozitive.

ASUS Fonepad costă aproximativ 1049 lei, TVA inclusiv (modelul cu 16GB).