HomeStiriNoul ASUS Zenbook Infinity va fi prezentat la Computex 2013

Noul ASUS Zenbook Infinity va fi prezentat la Computex 2013

ASUS ne prezintă o mică parte din corpul viitorului Zenbook Infinity cu puțin timp înainte de Computex 2013. Ultraportabilul dezvoltă design-ul cu lini fluide, imaginea publicată de ASUS arătând suprafața fină din aluminiu. Ultrabookurile Zenbook Infinity au aprins imaginația utilizatorilor care au fost impresionați de componentele puternice, ambalate într-un corp atât de subțire.

Noul ASUS Zenbook Infinity, pe care îl vom putea vedea în detaliu la Computex 2013, este mai subțire decât modelele existente acum pe piață și mai eficient. Deși ASUS păstrează misterul asupra acestui model aflăm cu noul Zenbook Infinity va avea o grosime de 15,5 mm și va fi protejat cu sticlă Gorilla Glass 3. Nu ar fi exclus ca ASUS să opteze pentru un ecran cu rezoluția foarte mare (2880 x 1620 pixeli) așa cum a procedat în cazul ultrabook-ului Zenbook prezentat recent în Germania.

Până la deschiderea Computex 2013 a mai rămas puțin timp, iar surprizele pregătite de ASUS vor fi scoase la lumină spre satisfacția fanilor din lumea întreagă.