HomeStiriCâștigătorii BLOGWARS 3 au fost premiați de ASUS
ASUS Taichi

Câștigătorii BLOGWARS 3 au fost premiați de ASUS

Gabriel Ursan (gabrielursan.ro) a câștigat cea de-a treia ediție a concursului de blogging BlogWars 3. Câștigătorul a fost desemnat în urma finalei jurizate de bloggerii jurați, tema articolului fiind ASUS Taichi – ultrabook-ul cu două ecrane. Prezentă în finală, câștigătoarea primei ediții BlogWars, Iulia Diana Mihai (octocat.org) a ocupat de această dată locul secund.

blogwars 3

Câștigătorul Gabriel Ursan este din Galați și se declară „dependent” de tehnologie și Internet. Este un blogger part-time, la fel ca mulți dintre participanții la concursul BlogWars.

“Am câștigat BlogWars 2013 și sunt foarte mândru de asta. BlogWars a reprezentat pentru mine o provocare fantastică de care m-am bucurat. Am trecut prin toate sentimentele pozitive posibile. Am descoperit bloggeri buni. Am descoperit oameni buni. M-am descoperit pe mine. De la distanță, BlogWars poate pare doar o altă competiție pentru bloggeri. Nu e așa. Participați și veți vedea. Veți simți. Veţi trăi competiţia”, ne-a declarat cu entuziasm Gabriel Ursan. Mesajul său complet poate fi regăsit pe blogul lui, gabrielursan.ro.

Ediția BLOGWARS 3 a demarat în ianuarie 2013 cu 80 de articole scrise pe tema ultrabook-ului cu ecran tactil ASUS Vivobook. Primii 10 bloggeri clasați în urma jurizării de către organizatori au luptat apoi săptămânal.

Finaliștii au scris alte 54 de posturi, cu abordări originale, utile cititorilor, tratând teme tehnologice ASUS: ecranele cu interfață tactilă, tabletele PadFone și Nexus, ultrabook-ul Zenbook, monitorul Designo, laptopurile ASUS din seriile N, K și G. În fiecare săptămână, jurații BLOGWARS le-au citit și le-au evaluat alături de organizatori, stabilindu-se câte un clasament de etapă.

Săptămânal, câte un finalist a părăsit câmpul de luptă, iar cei rămași au primit câte o soldă în valoare de 100 de dolari. Câștigul final s-a mărit pentru fiecare, în funcție de numărul de etape parcurse. Pe lângă premii, participanții s-au bucurat de un aflux de cititori la fiecare etapă.

ASUS Taichi

ASUS Taichi