HomeStiriASUS ZENBOOK UX51VZ păstrează un pic din stilul clasic
Asus Zenbook U500VZ

ASUS ZENBOOK UX51VZ păstrează un pic din stilul clasic

ASUS ZENBOOK UX51VZ face parte dintr-o serie de laptop-uri care păstrează puțin din farmecul modelelor clasice. UX51VZ nu este un laptop mare, nu este nicidecum greu și nici nu poate fi criticat într-un fel sau altul. Din contră, ZENBOOK UX51VZ este elegant și svelt întocmai ca un ultrabook de ultimă generație iar puterea platformei Intel de ultimă generație oferă utilizatorilor ceea ce și-au dorit întotdeuna, putere într-un pachet mic.

Asus Zenbook U500VZ

Carcasa confecționată din aluminiu oferă o notă de eleganță aparte iar hardware-ul atrage utilizatorii pasionați de performanță. Portabilul ASUS este apreciat atât de public cât și de presa IT. PCNews.ro apreciază configurația hardware a noului UX51VZ scoțând în evidență procesorul Intel și unitatea SSD.

ASUS ZENBOOK UX51VZ se bucură de aportul unui procesor Intel Core i7-3612QM cu patru nuclee ce funcționează la frecvența de 2.1GHz. Funcția Intel Turbo Boost poate crește dinamic frecvența până la valoarea de 3.1GHz. Memoria RAM de 8GB oferă spațiul necesar programelor de grafică, cum ar fi Adobe Photoshop, astfel încât utilizatorul să poate lucra fără a aștepta prea mult după mecanismele Windows de distribuție a datelor. Unitatea SSD se dovedește a fi extrem de rapidă, iar în combinație cu porturile USB 3.0 oferă viteze de transfer foarte mari.

Ecranul IPS de 15.6 inci cu rezoluție FullHD este recomandat pentru orice scenariu de utilizare. Imaginile sunt clare iar fotografiile pot fi afișate la o rezoluție ridicată ce le pune în valoare. Utilizatorii se pot bucura de modulele de comunicații Wi-Fi și Bluetooth și pot pune la încercare unitatea de stocare SSD în combinație cu porturile USB 3.0.