HomeStiriASUS X401A pe placul elevilor și studenților
ASUS X401A

ASUS X401A pe placul elevilor și studenților

Nu toate portabilele ASUS sunt gândite să doboare record după record în competițiile de gaming. Unele dintre acestea sunt concepute pentru a deveni un instrument deosebit de util pentru studenți și elevi. Laptopul ASUS X401A nu poate fi comparat cu Zenbook sau cu ASUS Taichi însă beneficiază de toate dotările necesare pentru a fi folosit la școală. ASUS X401A rulează sistemul de operare Windows 7, dispune de 2GB de memorie RAM și de procesoarele Intel Core i3.

ASUS X401A

ASUS X401A

Ecranul cu diagonala de 14 inci se achită de sarcinile care i-au fost încredințate iar hard disk-ul de 320GB oferă suficient spațiu pentru materialele didactice. Cu o greutate de numai 1.85Kg, X401A nu devine o povară pentru utilizator. Deși nu rezolvă temele de unul singur și nici nu completează rapoartele necesare la serviciu, laptop-ul poate descreți frunțile grație sistemului audio SonicMaster Lite și a calității sale deosebite.

ASUS X401A este comercializat la preț foarte accesibil astfel încât elevii și studenții să poată apela cu încredere la acesta.