HomeStiriPrima placă ASUS pentru AMD cu PCI Express 3
Sabertooth 990FX/Gen3 R2.0

Prima placă ASUS pentru AMD cu PCI Express 3

ASUS este expertul numărul 1 la nivel mondial în plăci de bază, modelele companiei fiind recunoscute pe cele 6 continente. Plăcile de bază ASUS constitue piatra de temelie pentru cele mai puternice sisteme de calcul iar gama ROG face deliciul gamerilor din toată lumea. Recent, compania taiwaneză a anunțat prima placă de bază AMD AM3+ cu suport pentru PCI Express 3.
Sabertooth 990FX/Gen3 R2.0 dispune de cele mai performante tehnologii ASUS. Placa de bază oferă numeroase instrumente de overclocking astfel încât utilizatorul să stoarcă și ultimul gram de performanță din calculator.

Alimentarea digitală 8 + 2 faze alături de utilitarul ASUS DIGI+ Power Control completează arsenalul de care dispune utilizatorul. Componentele TUF (bobine, capacitori, MOSFET) sunt certificate la standard militar astfel încât să fie cât mai durabile.
Placa suportă procesoare AMD cu până la 8 nuclee și un TDP de 140W. Practic, toate procesoarele actuale pe AM3+ sunt compatibile cu această placă de bază. Iubitorii jocurilor cu grafică avansată vor putea să realizeze configurații NVIDIA Quad-GPU SLI și AMD Quad-GPU CrossFireX.

Sabertooth 990FX/Gen3 R2.0

Sabertooth 990FX/Gen3 R2.0

 

Sabertooth 990FX/Gen3 R2.0

Sabertooth 990FX/Gen3 R2.0