HomeStiriMeMo Pad primește caracterizarea jurnaliștilor
ASUS MeMo Pad ME172V

MeMo Pad primește caracterizarea jurnaliștilor

ASUS MeMo Pad ME172V este o tabletă ieftină, cu performanțe satisfăcătoare, care vine să umple un gol pe piața modelelor entry-level. Designul robust și sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean sunt chestiuni specifice mai degrabă segmentului premium de tablete.

MeMo Pad ME172V se comportă bine comparativ cu modelele din aceeași clasă iar sistemul de operare merită toată aprecierea.

Clipurile de prezentare scot în evidență calitățile tabletei și oferă diverse scenarii de utilizare.

Presa de specialitate a caracterizat în mod corect tableta MeMo Pad ME172V, laptopnews.ro spune într-unul dintre articolele dedicate acestui model:
Ne place ceea ce este prezentat în videoclip şi acum avem tendinţa să fim puţin mai indulgenţi cu specificaţiile configuraţiei hardware care include 1 GB de memorie RAM, 8 GB sau 16 GB de spaţiu de stocare de tip NAND, un slot microSD şi o baterie de 4270 mAh. Android 4.1 Jelly Bean, de la Google, este sistemul de operare ales şi suntem de părere că preţul de $149 este chiar o afacere deşi, din păcate, la noi acesta va fi considerabil mai mare, din cauza TVA-ului şi a zonei Euro.

Jurnaliștii au făcut diverse caracterizări evidențiind punctele slabe și punctele forte ale tabletei însă marea lor majoritate au fost de acord că experiența ASUS se face simțită în designul acestui model.

ASUS MeMo Pad ME172V

ASUS MeMo Pad ME172V