HomeStiriASUS G46 un super campion

ASUS G46 un super campion

Laptopurile de gaming ASUS stârnesc imaginația celor ce preferă să folosească propriul hardware atunci când participă la un LAN party. Dotate cu cele mai performante tehnologii disponibile în acest domeniu laptopurile din seria ROG s-au poziționat ca un etalon în gaming-ul portabil.

Disponibile împreună cu sistemul de operare Windows 8, portabilul G46VW pune în valoare puterea de procesare a unui chipset Intel Core din a treia generație. Stocarea SSD și tehnologia Intel Thunderbolt permite transferarea rapidă a datelor, cea din urmă oferind o legătură la rețea de până la 10Gbps.

ASUS a reușit să pună la punct un design care elimină rapid căldura generată de componentele puternice. Acceleratorul grafic NVIDIA GeForce GTX 660 cu 2GB de memorie video GDDR5 oferă o capacitate de prelucrare grafică de invidiat. Puternicul accelerator grafic este însoțit de tehnologia NVIDIA Optimus care face trecerea dinamică între placa dedicată și grafica integrată în funcție de solicitări pentru a mări autonomia. Tehnologia ASUS Super Hybrid Engine II permite pornirea în numai două secunde și un timp de stand-by de până la două săptămâni.

G46VW integrează două ventilatoare pentru un flux de aer crescut, necesar în timpul sesiunilor de gaming. Arhitectura internă elimină căldură în mod inteligent păstrând reci zonele ce intră în contact cu corpul utilizatorului. Astfel, tastatura și pad-ul păstrează o temperatură redusă fără a se supra-încălzi.

ASUS G46VW afișează o tastatură iluminată a cărei luminozitate se poate regla astfel încât să se potrivească mediilor cu lumină difuză.
Portabilul a fost prezentat la CES 2013, clipul de mai jos oferind cîteva cadre în care puteți admira opera de artă de la ASUS.

ASUS G46 la CES 2013 (video)