HomeStiriASUS anunță Fonepad cu ecran de 7”
ASUS Fonepad

ASUS anunță Fonepad cu ecran de 7”

ASUS a anunțat astăzi Fonepad, un dispozitiv competitiv cu suport 3G pentru voce și date, având toate caracteristicile unui smartphone și versatilitatea unei tablete de 7”. Motorizat de noul procesor Intel Atom Z2420 cu Android 4.1, Fonepad dispune de un ecran HD cu tehnologie IPS ce oferă unghiuri largi de vizualizare și o claritate remarcabilă.

ASUS Fonepad este ideal pentru oamenii care apreciază funcțiile de comunicare ale telefoanelor inteligente și oportunitățile de divertisment oferite de tablete, dar preferă totuși să transporte un singur dispozitiv. Fonepad este o tabletă subțire și compactă cu design metalic, ce poate fi ținută cu o singură mână grație greutății de numai 340g și a profilului de 10,4 mm. Motorizată de cele mai noi procesoare Intel Atom Z2420, complet compatibile cu Android, Fonepad beneficiază de un echilibru perfect între performanță și eficiență energetică, cu decodare video 1080p Full HD accelerată hardware și o autonomie de până la 9 ore.

Ecranul de 7 inci este sensibil simultan în 10 puncte și oferă o rezoluție clară HD 1280 x 800 pixeli, pagini web ușor de citit și fotografii incredibil de detaliate. Tehnologia IPS redă culori vibrante cu un unghi de vizualizare de 178 de grade și imagini clare chiar și în lumina exterioară.

Încorporarea modulului 3G cu HSPA+ îi permite lui ASUS Fonepad să fie întotdeauna conectat pentru a naviga pe internet, pentru a descărca aplicații din Google Play Store și pentru a rula filme și muzică. Mulțumită suportului complet pentru telefonie 3G, Fonepad poate fi utilizat, de asemenea, pentru apeluri telefonice utilizând microfonul cu atenuare a zgomotului sau casca Bluetooth opțională. Cu un singur abonament, costurile sunt mai mici decât în cazul în care ați folosi un smartphone și o tabletă 3G. Fonepad este disponibil în versiuni cu 8GB și 16GB, cu slot pentru carduri SD de până la 32GB, pentru spațiu de stocare suplimentar. Toate modelele dispun de o cameră frontală de 1.2 megapixeli pentru apeluri video și de o cameră opțională de 3 megapixeli cu autofocus și înregistrare video 720p HD. Tehnologia audio ASUS SonicMaster cu procesare MaxxAudio 3 de la Waves asigură un sunet clar și complet.

ASUS Fonepad vine cu o mulțime de aplicații exclusive ASUS: Floating App pentru administrarea ușoară a aplicațiilor și multi-tasking; SuperNote lite pentru recunoașterea scrisului de mână și schițe; și WebStorage Office Online pentru documentele compatibile Microsoft Office editate atunci când sunteți în mișcare. Utilizatorii de Fonepad primesc gratuit 5GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage pentru sincronizarea și partajarea datelor cu alte dispozitive.

Fonepad dispune de două noi accesorii opționale. Disponibilă în patru culori elegante, VersaSleeve 7 este o husă pliabilă care protejează Fonepad și fixează ecranul în două poziții diferite pentru dactilografiere și vizionarea de filme. Turn Case este o carcasă ușoară pentru Fonepad care dispune de un interior moale, ce păstrează ecranul curat, și un stand încorporat ce fixează ecranul la un unghi perfect pentru vizionarea de filme.

ASUS Fonepad și accesoriile vor fi disponibile la nivel global din martie 2013. În România produsul va ajunge la sfârșitul lunii martie și va costa aproximativ 1149 lei, TVA inclusiv (modelul cu 16GB, fără cameră pe spate).

ASUS Fonepad

ASUS Fonepad