HomeStiriCinci aplicații interesante pentru ASUS VivoTab RT
Fresh Paint

Cinci aplicații interesante pentru ASUS VivoTab RT

Cu ajutorul celor de la Techinstyle Taiwan vă prezentăm cinci aplicații interesante pentru ASUS VivoTab RT. Tableta VivoTab RT rulează sistemul de operare Windows deși este bazată pe un chipset NVIDIA Tegra 3 T30 cu arhitectură ARM. Ecranul Super IPS+ are diagonala de 10.1 inci iar memoria RAM cuantifică 2048MB.

Aplicațiile pentru Windows RT sunt destul de diversificate însă redactorii Techinstyle au ales numai cinci, pe care le-au considerat mai interesante.

FreshPaint

FreshPaint este una dintre aplicațiile în care se lucrează ușor. Copii îndrăgesc genul acesta de aplicații iar adulții nu se dau în lături să modifice fotografiile personale. Aplicația simulează tot felul de instrumente de scris, pensule și texturi. Aplicația poate fi utilizată prin interfața tactilă cu degetul sau cu stylusul.

Fresh Paint

Finance Helper

Finance Helper este o aplicație foarte interesantă mai ales în perioadele în care buna administrare a banilor este strict necesară. Aplicația gratuită ține evidența facturilor și a cheltuielilor. Bugetul lunar este calculat cu precizie iar situațiile în care cheltuiți mai mult decât vă permiteți sunt evidențiate. Aplicația include un calculator pentru împrumuturi cu funcții pentru generarea tabelului de rambursare a ratelor.

Finance Helper

Zamora Time

Zamora Time este o aplicație pentru administrarea timpului. Aplicația se bazează pe tehnica Pomodoro, preferată datorită simplității ei. Tehnica Pomodoro împarte perioadele de lucru în părți de 25 minute cu pauze de 5 minute între ele. Această tehnică poate fi folosită cu succes de elevi și studenți dar și de persoanele care au diverse sarcini de îndeplinit la birou. Zamora Time va notifica utilizatorul când trebuie să facă o pauză sau atunci când intervalul de timp destinat unei sarcini a expirat.

Zamora Time

OneNote

OneNote este o aplicație gratuită ce poate fi folosită de mai mulți utilizatori pentru strângerea informațiilor și pentru colaborare. Aplicația este disponibilă pe desktop, notebook, tabletă și telefon și permite organizarea informațiilor, salvarea lor și partajarea către alte grupuri de persoane. Aplicația poate include atât text cât și elemente multimedia precum filme, fotografii, desene.

One Note

News Bento:

News Bento este un instrument ideal pentru parcurgerea ideală a informațiilor oferite de internet. Aplicația culege informațiile din feed-uri și le afișează sub o formă elegantă, asemeni unui ziar fără reclamă. Interfața aplicației se potrivește cu grafica Windows iar articolele sunt mai ușor de parcurs. Selecția surselor de informații oferă o multitudine de știri ce se pretează sferei de interes a utilizatorului.

News Bento