HomeStiriASUS MeMO Pad primele impresii
ASUS MeMo Pad ME172V

ASUS MeMO Pad primele impresii

Tableta ASUS MeMO Pad a ajuns în redacțiile IT ale publicațiilor românești, existând deja primele păreri despre acest produs extrem de accesibil. Androidlive.ro spune despre tabletă următorul lucru:

ASUS MeMO Pad ME172V este o tabletă compactă în stilul Nexus 7. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, fapt care constitue un mare avantaj în categoria modelelor ieftine. MeMO Pad dispune de o singură cameră frontală pentru comunicații video și surprinde prin prezența unui slot pentru carduri microSD, caracteristică pe care nu o găsim la Nexus 7. Ecranul este luminos și se prezintă satisfăcător, oferind imagini de apreciat în acest segment. Utilizatorii începători sau cei mai puțin pretențioși vor aprecia acest model cu siguranță, mai ales că MeMO Pad are un preț de numai 800 lei pe piața românească.

Video hands on ASUS MeMO Pad ME172V pe Androidlive.ro


Imidoresc.ro a intrat în contact cu tableta și apreciază deschiderea celor de la ASUS spre modelele abordabile de o mare masă de oameni.

Am redat si cateva sample-uri full HD pe ea, si MKV-uri, si MTS-uri (filmate cu camere AVCHD), in toate s-a descurcat binisor, a functionat fara blocari. Am utilizat player-ul BSPlayer Free pe care l-am gasit in Play-Store. Am instalat si doua jocuri, Angry Birds si Dragon Slayer, piticul meu care s-a jucat cu ele spune ca tableta se comporta ok; asa mi s-a parut si mie. Pentru o tableta ieftina, zic ca se comporta decent. Sigur, nu poate fi comparata cu tabletele scumpe, cu hardware mai serios, sunt momente in care nu este la fel de rapida la preluarea comenzilor. Inca ceva, unghiurile de vizualizare nu sunt la fel de largi ca la tabletele scumpe, cu ecran IPS. Si difuzorul incorporat nu este tocmai puternic, se aude destul de incet, spune Bogdan Petre, redactor IT al publicației online imidoresc.ro.

Video hands on ASUS MeMO Pad ME172V pe imidoresc.ro

Cele două articole pot fi citite în întregime pe Androidlive.ro și imidoresc.ro.

ASUS MeMo Pad ME172V

ASUS MeMo Pad ME172V