HomeStiriASUS a lansat tableta MeMO Pad cu ecran de 7” și sistem Android
ASUS MeMo Pad ME172V

ASUS a lansat tableta MeMO Pad cu ecran de 7” și sistem Android

ASUS a lansat MeMO Pad, o tabletă Android elegantă, cu ecran de 7 inci, disponibilă la un preț atractiv pentru marea majoritate a utilizatorilor. ASUS MeMO Pad beneficiază de un ecran cu luminozitatea de 350 nits, cu funcționalitate multi-touch în 10 puncte și rezoluție de 1024 x 600 pixeli, alături de un slot de memorie ce acceptă carduri de până la 32GB. MeMO Pad are un finisaj de tip diamant, carcasa având trei variante cromatice. Alături de seria ASUS Transformer Pad™, ASUS MeMO Pad completează linia de tablete ASUS cu Android.

Tableta MeMo PAD 7’’ va ajunge în România la începutul lunii martie 2013. Modelul ME172V va putea fi achiziționat la prețul aproximativ de 799 lei (TVA inclusiv).

Portabilitate în trei culori diferite

Pronunțat “meemo”, MeMO vine de la „My Mobile. My Moment” și reflectă poziționarea modelului ASUS MeMO Pad ca tabletă recomandată pentru oamenii în mișcare. Măsurând 196.2 x 119.2 x 11.2mm, MeMO Pad, poate fi ținut cu ușurință într-o mână. Disponibil în trei culori – alb, gri titan și roșu – MeMO Pad afișează un finisaj elegant, aderent, cu textură de tip diamant. MeMO Pad este un produs de tip tabletă și nu vine însoțit de dock.

Creat atât pentru lucru, cât și pentru distracție

ASUS MeMO Pad rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, fiind motorizat de procesorul VIA WM8950 la 1GHz și de grafica Mali-400 pentru o experiență de navigare web cât mai fluidă. Acesta beneficiază de ecran iluminat cu LED, sensibil la atingerea simultană în 10 puncte, cu rezoluția de 1024 x 600 pixeli (170 pixeli pe inch), un unghi de vizualizare de 140 de grade și luminozitate de 350 nits, redând imagini clare chiar și în lumină exterioară.

MeMO Pad dispune de tehnologia audio ASUS SonicMaster și MaxxAudio pentru un sunet de înaltă calitate. ASUS MeMO Pad™ integrează 16GB spațiu de stocare ce poate fi suplimentat cu până la 32GB prin intermediul slotului microSD. O suită de aplicații ASUS sunt preinstalate, incluzând: SuperNote Lite, BuddyBuzz, ASUS WebStorage, ASUS Studio și WebStorage Office pentru creșterea productivității.

ASUS MeMo Pad ME172V

ASUS MeMo Pad ME172V