HomeStiriPlaytech apreciază modelul Padfone 2
ASUS Padfone 2

Playtech apreciază modelul Padfone 2

Admirația stârnită de Padfone 2 în rândul comunității IT din România este vizibilă în multe dintre review-urile publicațiilor de top. Telefonul este subțire și elegant, are o formă plăcută și este performant cu siguranță.

ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2

Piata dispozitivelor cu Android este din ce in ce mai aglomerata, insa ASUS a reusit in ultimii ani sa se diferentieze de concurenta. Dupa ce seria Transformer a plasat compania taiwaneza printre producatorii de top de tablete, seria Padfone a dat startul unui nou tip de dispozitiv: hibridul, spune Cătălin Nițu, redactor IT la Playtech.ro.


ASUS Padfone
este un model unic. Smartphone-ul de ultimă generație dotat cu procesor Snapdragon S4 Krait la 1,5 GHz constitue inima unei tablete la fel de performante. Pentru a mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori, ASUS a ales componente de ultimă generație.

Din punct de vedere hardware insa, nu am decat cuvinte de lauda. Desi nu sunt un impatimit al testelor sintetice de tip benchmark si nu am rulat astfel de aplicatii pe Padfone 2, pot sa jur ca acesta este cel mai rapid dispozitiv cu Android pe care am pus mana pana in prezent. Procesorul Snapdragon S4 Krait la 1,5 GHz si cei 2 GB de memorie RAM fac acest dispozitiv atat cel mai rapid telefon cu Android, cat si cea mai rapida tableta pe care am testat-o.

Întregul review poate fi citit pe playtech.ro