HomeStiriMeniul de start în Windows 8
Windows 8

Meniul de start în Windows 8

Noul sistem de operare Windows 8 beneficiază de o interfață grafică redesenată iar unele funcții au dispărut sau nu se află acolo unde le știam. Meniul de start din Windows era iubit de o bună parte a utilizatorilor, mulți dintre aceștia simțindu-i lipsa.

Dacă vă e dor de meniul de start și îi simțiți lipsa, vă arătăm câteva modalități prin care puteți instala ceva asemănător. Meniurile prezentate mai jos au funcții asemănătoare însă nu arată identic cu cel original.

Power8 este o aplicație gratuită care pune butonul de start acolo unde ar fi trebuit să fie și oferă utilizatorilor posibilitatea de personalizare. Software-ul oferă inclusiv funcții pentru restart.

Win8 StartButton este un alt serviciu gratuit. Mai există, de asemenea, Pokki for Windows 8, o aplicație versatilă și simplu de instalat. StartMenuX integrează o mulțime de funcții de personalizare și include caracteristicile mai multor versiuni de Windows.

Fiecare dintre programele enumerate mai sus are propriile avantaje însă cel mai important e faptul că Windows 8 poate fi personalizat după bunul plac al fiecăruia.

Windows 8