HomeStiriCinci jocuri pentru serile reci de iarnă
Assassin’s Creed 3

Cinci jocuri pentru serile reci de iarnă

Vremea de afară te invită să stai în casă la căldură și să petreci timpul alături de cei dragi ascultând colindele lui Hrușcă. Cum atmosfera liniștită de sărbători nu se potrivește în totalitate spiritului adolescentin, un joc pe calculator sau tabletă e bine-venit.

Noi am selectat 5 jocuri pentru această perioadă friguroasă în care petrecem cea mai mare parte a zilei în casă.

Assassin’s Creed 3

Assassin’s Creed 3 este fără îndoială cel mai bun joc din ultima perioadă. Aventura și scenele deschise sunt savurate de gamerii cu plăci grafice de ultimă generație, Platformele ROG și perifericele avansate vor pune în valoare Assassin’s Creed 3.

Assassin’s Creed 3

Seriile Assassin’s Creed sunt disponibile sub multe titluri în funcție de perioada în care au fost lansate. Avem Assassin’s Creed, Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood, Assassin’s Creed: Revelations, etc. însă Assassin’s Creed 3 este titlul pe care vi-l recomandăm din toată inima.

Hitman Absolution

Un alt joc cu grafică detaliată este Hitman Absolution. Hitman Absolution te atrage în lumea nebună dominată de insecuritate și crime iar controlul asupra personajelor te face să joci iar și iar. O placă video ASUS de ultimă generație cu răcire DirectCU este perfectă pentru a porni Hitman Absolution.

Far Cry 3

Far Cry 3 este un titlu care a primit aprecieri pozitive din partea revistelor de jocuri. Far Cry 3 se remarcă prin grafica detaliată, efectele realiste și gameplay-ul perfecționat. Jocul poate fi un cadou perfect pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Dishonored

Dishonored este un joc în care luptele sunt omniprezente. Deși beneficiază de efecte grafice remarcabile, abundența sângelui nu este tocmai pe gustul meu. Dishonored poate fi jucat pe calculator sau pe tabletă însă nu abuzați de genul acesta de lupte.

Black Mesa

Black Mesa ar fi trebuit să fie prima noastră recomandare însă am preferat să lăsăm la final un joc interesant. Fanii Half-Life se vor bucura de acest joc cu grafică îmbunătățită și vor aprecia fizica și efectele avansate. Partea și mai bună e că Black Mesa este în totalitate gratuit deci nu va trebui să scoateți bani din buzunar.