HomeStiriCăștile ROG Orion PRO și Orion Gaming
ROG Orion PRO

Căștile ROG Orion PRO și Orion Gaming

Căștile pentru jocuri ROG Orion PRO și Orion sunt concepute pentru a oferi entuziaștilor cel mai fin reglaj audio și poziționarea auditivă în orice joc și în orice locație. După o activitate de dezvoltare și cercetare foarte intensă și luând în calcul părerile clienților, echipa ROG a pus accentul pe confort. ROG Orion PRO și Orion dispun de pernuțe cu diametrul de 100mm pentru mai mult confort și oferă un sunet imersiv datorită difuzoarelor mari de 50mm cu magneți din neodim.

Confort și performanțe audio deosebite

După o perioadă de teste prelungite, în căutarea soluției perfecte, echipa ROG a ales pernuțe mari de 100mm, ce acoperă urechea, îmbrăcate în piele permeabilă de calitate. Acestea se potrivesc perfect pe cap și oferă confort utilizatorului în sesiunile extinse de gaming, eliminând oboseala.

Difuzoarele mari de 50mm, cu neodim, ale căștilor Orion PRO și Orion au fost reglate meticulos pentru a oferi un poziționare audio dinamică, în timp ce pernuțele generoase permit atenuarea pasivă a zgomotului ce izolează sunetele înalte ambientale și vocea umană cu până la 30dB. Gradul înalt de eliminare a zgomotului transformă o sală aglomerată de jocuri într-o zonă la fel de liniștită ca o bibliotecă, permitând o mai bună concentrare.

Microfon retractabil și organizator de cabluri

Luând în considerare feedback-ul comunității, ROG Orion PRO și Orion utilizează un microfon retractabil pentru o ajustare mai facilă și depozitare ordonată, atunci când nu este în uz. Noua tehnologie de filtrare a zgomotului se mândrește cu capacități mai sensibile de captare a vocii pentru comunicații mai clare în jocuri iar Orion PRO include chiar un organizator de cabluri pentru prevenirea situațiilor neplăcute.

Îmbunătățirea calității audio cu ROG Spitfire

Jucătorii care au ales ROG Orion PRO beneficiază de tehnologii pentru îmbunătățirea suplimentară a sunetului cum ar fi exclusivul procesor audio ROG Spitfire USB.

ROG Spitfire vine cu trei moduri audio pentru jocuri: FPS EQ pentru o mai bună poziționare în shootere, 7.1 virtual surround și amplificator pentru căști. Fiecare are un buton dedicat on/off, fără a fi necesară accesarea unei interfețe software. FPS EQ a fost dezvoltat analizându-se caracteristicile audio a câtorva jocuri de top, de tipul first person shooter, cu algoritmi de sunet avansați integrați hardware, pentru a îmbunătăți egalizatorul și a scoate la lumină detaliile printr-o claritate mai bună.

ROG Orion PRO

ROG Orion PRO

Jucătorii pot auzi cu mai mare precizie mișcările adversarilor, focurile de armă, discuțiile și alte indicii audio direcționate, fapt ce contribuie la un joc reușit. Modul 7.1 virtual surround prezintă real, fără distorsiuni sunetul din joc. Designul său optimizează efectele originale, neprogramate special pentru gameri, rezultând o atmosferă mai naturală și mai echilibrată ce îmbracă sunetul din joc.

Amplificatorul ROG Spitfire integrat beneficiază ingineria ROG ce evidențiază detaliile acustice din joc și a fost croit pentru a se potrivi din punct de vedere al performanțelor cu căștile pentru jocuri ROG, spre deosebire de amplificatoarele obișnuite.