HomeProduseLaptopuriASUSPRO BU400 – un cadou perfect pentru un businessman
Asus Pro BU400

ASUSPRO BU400 – un cadou perfect pentru un businessman

Sărbătorile de iarnă sunt momentul perfect în care putem să petrecem timp cu familia și prietenii. Cadourile pentru cei dragi sunt destul de greu de ales și nu întotdeauna reușim să ajungem la sufletul lor. Dacă pentru un adolescent putem opta pentru o tabletă de ultimă generație sau pentru un Zenbook în cazul unei persoane mature cadourile sunt mai greu de ales.

Mediul de afaceri păstrează o anumită sobrietate și un anumit mod de lucru. Laptopul ASUSPRO BU400 se potrivește perfect cu un costum negru sau cu un taior elegant, culorile și textura carcasei fiind două lucruri urmărite în mod special de design-erii ASUS. Laptopul se prezintă bine din punct de vedere stilistic fiind o prezență plăcută atunci când este ținut sub braț sau când este așezat pe birou.

Asus Pro BU400

Dacă design-ul și ergonomia pot fi apreciate de orice fel de utilizatorii, tehnologiile din interior sunt foarte complexe și sunt mai greu de înțeles.
ASUSPRO BU400 dispune de o carcasă solidă, consolidată cu fibră de carbon iar hard disk-ul prezintă amortizoare pentru preluarea șocurilor. Securitatea datelor este realizată cu Trusted Platform Module și cu un cititor de amprente care limitează accesul la date.

Asus Pro BU400

Accelerometrul pe trei direcții, integrat în hard disk, sesizează un eventual impact al laptopului și mută capetele de citire în zona de parcare, acolo unde nu se scriu date. Platanele hard disk-ului sunt în siguranță, la fel și datele scrise pe acestea.

Tastatura rezistă la vărsările accidentale de lichide, astfel că o zi nereușită care începe cu o cană de cafea vărsată pe laptop nu înseamnă în mod obligatoriu și defectarea acestuia.
Asus Pro BU400

ASUSPRO BU400 este motorizat de procesoare Intel Core i7 din a treia generație cu tehnologii Intel vPro, Intel Small Business Advantage și Intel Smart Connect. Grafica de nivel business este asigurată de un nucleu NVIDIA NVS 5200M cu 1GB de memorie DDR3 VRAM.

Măsurând doar 20.48mm în cel mai subțire punct, portabilul vine cu porturi USB 3.0, interfață HDMI și cititor de carduri 2-in-1. Modulele Wireless LAN 802.11 a/b/g/n și Bluetooth 4.0 sunt pregătite pentru comunicațiile cu dispozitivele de ultimă generație.

Asus Pro BU400