HomeProduseLaptopuriASUS VivoBook – atractiv și durabil
Asus VivoBook S400

ASUS VivoBook – atractiv și durabil

Notebook-urile ASUS VivoBook pun în valoare sistemul de operare Windows 8 și oferă utilizatorilor obișnuiți cu acest mediu de operare un instrument avansat de lucru.

Notebook-urile sunt atractive, durabile și mai ales portabile. ASUS VivoBook S200 și S400 dispun de ecrane tactile de 11.6” și 14”, dezvoltate în jurul interfeței tactile. Ecranul din sticlă este o prezență elegantă în timp ce carcasa utilizează metal durabil pentru a menține linia stilistică a lui ASUS ZENBOOK. Toate modelele folosesc panouri tactile multi-punct cu răspuns rapid și touchpad-uri generoase ce integrează tehnologia ASUS Smart Gesture încurajând comenzile tactile. Modelul compact S200 utilizează un touchpad de mărimea unui notebook de 14”, oferind consumatorilor mai mult spațiu de manevră.
Asus VivoBook S400
Fiecare portabil integrează tehnologia ASUS SonicMaster și funcția instant-on ce permite reluarea lucrului în 2 secunde. ASUS oferă fiecărui utilizator de VivoBook și 32GB spațiu în WebStorage pe o perioadă de 3 ani.

Clipul de mai jos prezintă caracteristicile celor mai avansate notebook-uri ASUS cu Windows 8. Veți putea vedea porturile USB 3.0, finisajele de calitate precum și interfața Windows 8.