HomeProduseASUS PadFone 2 gustă din Jelly Bean
ASUS Padfone 2

ASUS PadFone 2 gustă din Jelly Bean

Cel mai interesant concept al acestui an face trecerea la sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. ASUS PadFone 2 este un produs inovator ce constă într-un smartphone de ultimă generație ce se poate atașa unei tablete.

Telefonul integrează un chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro Krait (Cortex-A15) Quad-Core, ce funcționează la frecvența de 1.5GHz. Grafica Adreno 320 completează alături de cei 2GB de memorie LPDDR2.

Padfone 2 poate beneficia de până la 32GB de memorie flash pentru stocarea datelor, fapt care îi oferă o mulțime de posibilități inclusiv pentru stocarea filmelor.

ASUS Padfone 2

Pachetele de update pentru Android 4.1 Jelly Bean sunt distribuite de ASUS prin OTA (over-the air) și vor fi disponibile treptat în lumea întreagă.

Primii utilizatori care au putut să facă trecerea la Jelly Bean sunt cei din Asia. Padfone 2 și-a găsit o mulțime de cumpărători în această regiune a lumii iar decizia ASUS e bine întemeiată. Update-ul aduce o serie de modificări, noi interfețe grafice și noi caracteristici cum ar fi Google Now.

ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2

ASUS PadFone 2 este un model apreciat de presa de specialitate. Dorian Prodan, redactor la go4it.ro, spunea despre acesta că „ASUS Padfone 2 este cel mai rapid terminal Android testat de noi până acum”. Întregul review îl puteți urmări aici.