HomeStiriTabletele ASUS au fost la mare căutare de Black Friday
ASUS Black Friday

Tabletele ASUS au fost la mare căutare de Black Friday

Campaniile precedente de Black Friday și publicitatea masivă de care s-a bucurat această zi a reducerilor au determinat un număr impresionant de comenzi pe magazinele virtuale. Vânzările din această zi sunt echivalente cantitativ cu cele dintr-o lună de vară iar acest lucru motivează pe toată lumea. Magazinele online și-au pregătit serverele astfel încât să facă față cu succes unui număr mare de cereri venite într-un timp scurt. Clienții s-au pregătit să vâneze promoții și chilipiruri, știind că fiecare secundă contează.

Produsele ASUS s-au vândut rapid

Magazinele virtuale au oferit mai multe produse ASUS la promoție însă stocurile au fost epuizate rapid. În numai o oră, Emag a vândut întreaga cantitate de tablete și laptopuri care intrat în promoție.

Prețul tabletei cu telefon Padfone Station a fost redus cu 22% de la 3.200 lei la 2.500 lei. Norocoșii care au putut să comande cu rapiditate vor avea la îndemână atât un telefon performant cât și o tabletă, beneficiul fiind cu atât mai mare. Practic aceștia au cumpărat două produse plătind unul singur.

ASUS Black Friday

ASUS Transformer TF300T a intrat și el la promoție, reducerea fiind de 22%. Tableta a fost pusă în vânzare la prețul de 1.400 lei, după ce săptămâni la rând prețul s-a situat la prețul de 1.750 lei.

ASUS Black Friday

Laptopul de gaming ASUS G75VW a beneficiat de o reducere foarte mare, economia pe care clienții au făcut-o fiind importantă. G75VW a costat în această dimineață 6.500 lei după aplicarea reducerii de 29%.
ASUS Black Friday