HomeProduseNexus 7 va atinge în curând cifra de 5 milioane
Nexus 7

Nexus 7 va atinge în curând cifra de 5 milioane

O afacere bine gândită și un produs de excepție, vândut la un preț mai mult decât abordabil, sunt ingredientele cheie pentru succes. Google și ASUS estimează că până la sfârșitul acestui an vor fi livrate clienților peste 5 milioane de exemplare Nexus 7.

Având în vedere că tableta fabricată de ASUS a fost lansată în luna iulie a acestui an, cifra de 5 milioane este cu adevărat impresionantă. Cu o medie de un milion de tablete livrate în fiecare zi, Nexus 7 își câștigă un bine meritat loc printre modelele ce rulează sistemul de operare Android. Dacă în prima lună, Google reușea să vândă numai 500.000 de exemplare, în luna octombrie lucrurile se prezentau cu totul alfel, vânzările atingând deja milion.

Gama Nexus 7 crește cu noi modele

Tabletele Nexus 7 vor fi disponibile în noi versiuni menite să satisfacă diverse tipologii de utilizatori. Nexus 7 3G şi Nexus 7 WiFi cu 32 GB memorie sunt două modele recent lansate care întăresc și mai mult poziția celor de la Google. Modelul de 16GB și noul model de 32GB sunt disponibile pentru achiziție în Google Play la prețul de 199 dolari, respectiv 249 dolari.

Nexus 7