HomeStiriROG MATRIX HD 7970 într-un nou clip
ROG MATRIX HD 7970

ROG MATRIX HD 7970 într-un nou clip

Fiecare pasionat de jocuri visează la o placă video care să-i permită să-și pună în valoare creativitatea. Într-o competiție cu cei mai buni gameri fiecare detaliu contează, fie că vorbim de rapiditatea cu care se derulează cadrele, claritatea sunetului sau capacitatea plăcii video de a face față unei cantități mari de date.

ROG MATRIX HD 7970 este cea mai puternică placă grafică construită pe 28 nanometri, încorporând nuclee speciale AMD HD 7970 supratactate la 1.1GHz. Utilizatorii care se pricep la overclocking pot profita de sistemul VGA Hotwire orin care se pot atașa cabluri fără a mai fi nevoie de lipituri.

Creșterea tensiunilor de alimentare se face mai ușor acum prin TweakIt iar controlul tensiunii prin DIGI+ VRM este mai precis. Componentele Super Alloy Power și răcirea de excepție fac parte din ansamblul care oferă performanțe la cel mai înalt nivel. Chiar și logo-ul MATRIX își schimbă culoarea în funcție de încărcarea plăcii.

ROG MATRIX HD 7970 este disponibilă în ediții standard și platinium iar cei mai pasionați gameri și-au asigurat deja o comandă pe site-urile de profil.

Mai jos puteți vedea un clip cu ROG MATRIX HD 7970

ROG MATRIX HD 7970

ROG MATRIX HD 7970