HomeProduseComponente PCASUS GeForce GTX 680 DirectCU II în configurație dual-slot
ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II

ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II în configurație dual-slot

ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II este un hardware cu greutate ce impune respect de la prima vedere. Comunitatea gamerilor a rămas impresionată la vederea noii plăci grafice și nu a putut să înțeleagă cum a reușit ASUS să integreze 4GB de memorie GDDR5 într-o configurație dual-slot.

Redesenarea plăcii grafice va da posibilitatea celor care nu beneficiază de carcase spațioase să monteze noua placă video în calculatorul lor. Surplusul de memorie permite rezoluții WQHD de 2560 x 1440 pixeli, afișate nativ doar de monitoarele de ultimă generație.

ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II și GTX 670 DirectCU II cu 4GB GDDR5

Cei 4GB de memorie GDDR5 sunt tactați la frecvența de 6008MHz, asigurând plăcilor ASUS suficient spațiu pentru a aborda cu succes texturile complexe ale noilor jocuri. Longevitatea plăcilor ASUS și capacitățile remarcabile în overclocking sunt posibile datorită tehnologiilor ASUS DIGI+ VRM și Super Alloy Power.

Reglajul tensiunilor prin controlerul digital ASUS DIGI+ VRM asigură stabilitate și reglaje precise pentru alimentare, oferind în acest fel un instrument avansat, ușor accesibil. Plăcile includ utilitarul GPU Tweak și participă la promoțiile organizate de ASUS și Ubisoft prin care gamerii pot alege un joc bonus dintr-o ofertă de 5.

Utilitarul pentru overclocking prezintă posibilitatea de a regla frecvențele, tensiunile de alimentare, viteza ventilatoarelor și profilurile specifice anumitor jocuri din câteva clickuri. GPU Tweak include și câteva măsuri de protecție care permit reîntoarcerea la configurațiile sigure și stabile în cazul în care forțați foarte mult placa.

ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II

ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II

Un design pe două sloturi, o configurație 3-way SLI și 4GB de memorie video sunt o combinație câștigătoare cu siguranță. Pe lângă plăcile high-end cu 4GB GDDR5 vor fi disponibile modele GeForce GTX 670 DirectCU II cu 4GB și 2GB memorie video dar și versiuni GeForce GTX 680 cu 2GB GDDR5.