HomeStiriUrmărește laptopul ROG G și câștigă jocuri originale Ubisoft
Ghost Recon Rayman Origins

Urmărește laptopul ROG G și câștigă jocuri originale Ubisoft

Laptopurile ASUS G din seria Republic of Gamers, create special pentru gaming, ispitesc orice împătimit al jocurilor. Noile ASUS G55 și G75 au apărut pe piața românească la începutul verii cu surle și trâmbițe, fiind testate în premieră la studioul local Ubisoft în cadrul unui concurs de gaming.

Pentru că un laptop puternic nu este pus în valoare cu adevărat fără jocuri serioase, aveți ocazia să vă reîmprospătați colecția cu 2 titluri noi de la Ubisoft în concursurilor lansate online de către 5 site-uri te tehnologie în colaborare cu ASUS România.

ASUS G55

Concurs pe Giz.ro

Giz.ro apelează la clasicul eveniment de Facebook. Tot ce trebuie să faceți e să urmăriți un mic review video realizat pentru G55 și G75 la evenimentul de lansare și să surprindeți părerea lui Răzvan Lăzărescu.

Odată ce ați aflat răspunsul corect, creați un post pe evenimentul creat de Giz.ro pe Facebook și ați intrat în cursă. Premiul pentru locul 1 aduce câștigătorului două jocuri marca Ubisoft. Toate detaliile se află pe pagina de concurs de pe Giz.ro.

Concurs pe playtech.ro

Playtech.ro are o abordare mai clasică a concursului. Pe pagina concursului Playtech găsiți tot un review video pentru noile laptopuri ASUS G și să aflați ce are de spus Ștefan Roșu. Apoi completați un formular simplu și aveți șansa să câștigați unul dintre cele 4 jocuri puse la bătaie de Playtech.ro.

Concurs pe ITFiles.ro

itfilesPe IT Files puteți câștiga un joc Ghost Recon Future Soldier sau Rayman Origins dacă urmăriți filmarea și completați un formular simplu pe pagina de concurs.

Pentru a ușura și mai mult lucrurile, IT Files vă pune la dispoziție și variante de răspuns dar și un termen limită pentru participarea la acest concurs.

Concurs pe PCNews.ro

 PC News îl pune în lumină pe Alexandru Voinea, el este primul intervietat din review-ul video de pe PCNews.ro.

Prin tragere la sorți, puteți câștiga  Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier si Rayman Origins.

Concurs pe Laptopnews.ro

laptopnewsȘtefan Roșu este protagonist și în concursul celor de la LaptopNews.ro. De data aceasta trebuie să aflăm câte ore petrecea jucându-se în fiecare zi, în vremurile în care se lăsa pradă pasiunii sale. Dacă participați, puteți spori și voi numărul de ore de jocuri video cu două jocuri noi de la Ubisoft.

Nu trebuie să ratezi ocazia. Vizitează blogurile, află detalii apetisante despre uimitoarele laptopuri noi ROG G și câștigă jocuri noi de la Ubisoft.

Ghost Recon Rayman Origins