HomeTehnologiiSfaturi pentru a face poze impecabile cu Transformer Pad Infinity
ASUS Transformer TF700T

Sfaturi pentru a face poze impecabile cu Transformer Pad Infinity

Transformer Infinity TF700 are una dintre cele mai bune camere foto de pe piața tabletelor.

Cu toate că este dotat cu unul din cei mai buni sezori, lumina contează foarte mult pentru realizarea unei fotografii de calitate. Pentru a obține cele mai bune rezultate, evitați să faceți poze când lumina este slabă. În astfel de condiții, fotografia va avea zgomot de imagine. De cele mai multe ori, pozele cele mai bune se fac la lumină naturală, la 2-3 ore după răsărit și cu 2-3 ore înainte de apus.

În practică, nu avem posibilitatea să alegem timpul ideal pentru a face fotografii. Când lumina este slabă, cele mai bune poze se obțin dacă folosiți modul de noapte și flash-ul. Setată astfel, camera mărește timpul de expunere.

Cu toate că senzorul lui Transformer Infinity este perfecționat, nu poate fi comparat cu cel al unei camere DSLR. Imaginile care vor să surprindă subiecte în mișcare vor fi probabil neclare. Se recomandă să nu vă mișcați când încercați să fotografiați ceva.

În final, pentru editarea pozelor, puteți consulta lista de aplicații pentru modificarea imaginilor de pe Tech in Style.

TF700T la PlayTech.ro