HomeMediaPrimele impresii despre Padfone 2 în presa internațională
ASUS Padfone 2

Primele impresii despre Padfone 2 în presa internațională

Nu numai ca Padfone 2 este mai mare și mai rapid, dar ansamblul cântărește mai puțin decât noul model de iPad de la Apple, adaugăm unul dintre cele mai puternice procesoare pentru telefoane inteligente și este clar că avem un câștigător

– T3

 

Fraza de mai sus însumează destul de bine primele impresii expimate de presa de specialitate internațională vis-a-vis de noul Padfone 2 lansat de ASUS.

Anunțat pentru prima oară pe 16 octombrie la Milano, hibridul elegant este alcătuit din smartphone-ul Padfone 2 și un docking tabletă cu un ecran de 10,1 inci numit Padfone 2 Station. Cele două vin încărcate cu funcționalități și specificații tehnice menite să uimească orice utilizator entuziasmat de gadget-uri.

Nu există loc pentru discuții – avem de-a face cu un smartphone foarte puternic. Procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon tactat la 1,5 GHz parcă rage cu putere și ilustrează calea pe care a ales-o ASUS pentru Padfone 2 – direct către utilizatorii noi și către cei experimentați; toate componentele Padfone-ului au calitate superioară celor dintr-un dispozitiv de buget.

Techradar

Techradar nu greșesc cu nimic cu spusele sale despre specificațiile tehnice.

Camera – 13-megapixeli, înregistrare video de 1080p cu 30fps și 720p cu 60fps.

Bateria – 2140mAh cu autonomie de 16 ore de convorbiri sau 2 săptămâni în standby, iar adăugând bateria de 5000mAh a docking-ului în ecuație, obținem o autonomie de 36 de ore de convorbiri și 6 săptămâni de standby!

Display – ecran de 4,7 inci Super IPS+ (1280×780) protejat cu Gorilla Glass pe smartphone; ecran 10,1 inci (1280×800) protejat cu Gorilla Glass pe Padfone Station.

Conectică – Bluetooth 4, WLAN, NFC și bineînțeles 4G/LTE.

Specificațiile tehnice nu sunt singurul punct forte al lui Padfone 2, așa cum menționează și Trusted Reviews.

Calitatea structurii este fără reproș. Spre deosebire de produsele recente depuse de Samsung și LG, nu avem plastic lucios nicăieri. Îmbinările sunt insesizabile, iar sticla atent decupată de pe față se potrivește perfect. Greutatea lui Padfone 2 se simte mult mai bine în mână în comparație cu iPhone 5… Fiecare inci al acestui dispozitiv este premium.

Trusted Reviews

 

Și de parcă capacitățile puternice, design-ul original și calitatea superioară nu erau suficiente, Pocket-lint laudă și avantajele unei astfel de combinații de dispozitive.

Avantajul lui Padfone 2 este că nu ai nevoie de un dispozitiv secundar care face în mare același lucru ca și primul; nu trebuie să te complici cu sincronizarea pentru că telefonul are deja toate fișierele.

Pocket-lint

Dintr-o perspectivă financiară, GSM Arena conchide:

Chiar trebuie să plătești pentru aceleași lucruri de două ori dacă vrei și o tabletă și un smartphone? ASUS Padfone 2 rezolvă această problemă.

GSMArena

 

ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2