HomeTehnologiiNexus 7 poate fi și e-reader
Nexus 7

Nexus 7 poate fi și e-reader

Cu toate că Nexus 7 nu este atât de ușor pe cât este un Kindle, nu este exclus să-l puteți folosi ca pe un e-reader. Cu toate acestea, Nexus 7 este un dispozitiv foarte bun pentru a vă ține e-book-urile laolaltă. Dimensiunile, greutatea și ecranul se potrivesc pefrct cu o carte bună.

Aplicația Kindle este disponibilă pe toate platformele și trebuie neapărat să se regăsească și pe tableta Nexus. Dacă aveți deja un cont Kindle și cărți descărcate, folosirea tabletei Nexus este doar un mod prin care puteți să limitați numărul de gadget-uri pe care îl luați în bagaj într-o călătorie, de exemplu.

Nu vorbim doar despre cărți, Nexus 7 este ideal și pentru a sta la curent cu știrile de zi cu zi printr-o multitudine de aplicații. Avem Google Currents pentru a ne oferi știri și publicații gratuite printre care Forbes, The Guardian, TechCrunch și multe altele.

Dacă nu vi se pare suficient și vă doriți să urmăriți și Twitter, BBC sau The Verge, atunci puteți încerca Flipboard. Flipboard este tot o aplicație gratuită care include mai mult decât site-uri de știri și cuprinde conținut despre călătorit, muzică și social media.

Pocket este o aplicație care vă permite să stocați o multitudine de lucruri pe care le găsiți online și să le lecturați mai târziu. Inițial aplicația putea fi descărcată contra-cost, dar acum este gratuită. Probabil cea mai bună parte a aplicației Pocket este că puteți să citiți articole offline, când nu aveți acces la Wi-Fi sau când sunteți în avion.

 

Nexus 7