HomeTehnologiiFace Unlock pe Nexus 7
Nexus 7

Face Unlock pe Nexus 7

Vă puteți folosi de chipul dumneavoastră pentru a debloca tableta Nexus 7, iar configurarea acestei setări este foarte ușoară și intuitivă.

Pentru început, va trebui să accesați setările tabletei. Apoi, în meniul de setări trebuie să căutați rubrica de securitate din categoria Personal, să accesați Screen Security și apoi Screen Lock. Meniul pe care-l veți vedea afișează toate posibilitățile de blocare a ecranului.

Puteți alege dintre None, Slide, Face Unlock, Pattern, PIN și Password. Atingeți Face Unlock și citiți cu atenție atenționările afișate. Această metodă de deblocare nu este la fel de sigură cum este Pattern, PIN sau Password pentru că va funcționa și cu cineva care are aceleași trăsături faciale.

Dacă ați decis că Face Unlock este cea mai bună variantă de deblocare, atingeți butonul Set it up din colțull din dreapta jos al ecranului. Aplicația vă va explica pas cu pas cum trebuie să vă poziționați în fața tabletei și cum vă poate ajuta lumina ambientală. Va trebui să vă setați si un PIN sau un Pattern pe care le veți folosi în cazul în care Face Unlock nu funcționează.

Este recomandat să  accesași și tabul Improve Face Matching unde puteți să capturați mai multe imagini pentru a ajuta sistemul să vă recunoască. Ați putea încerca fotografii în condiții de lumină slabă sau cu și fără ochelari.

 

Nexus 7