HomeTehnologiiCum să faci fotografii cu Nexus 7
instagram

Cum să faci fotografii cu Nexus 7

Nexus 7  nu dispune de o cameră frontală și de o aplicație de cameră foto preinstalată. Cu toate că scopul principal al camerei frontale de pe Nexus 7 se axează pe conversații video, putem realiza cu ea fotografii de calitate. Tot ce trebuie să faceți este să urmați câțiva pași simpli.

Pentru început, trebuie să instalați o aplicație pentru a face fotografii. Există o varietate de opțiuni, printre care și celebrul Instagram. Aplicația vă scapă de fotografiile nereușite aplicând filtre foarte atractive și reducând mult rezoluția imaginilor. Totuși, produsul finit pare să aibă un aer profesionist.

Pentru a vă instala Instagram, trebuie doar să accesași Google Play, să efectuați o căutare. Instalarea durează foarte puțin dacă aveți o conexiune bună la internet. Pentru a folosi Instagram, trebuie să vă conectați cu contul de Facebook, această funcționalitate vă permite să încarcați imediat și pozele pe Facebook.

Probabil că vă va fi greu să obișnuiți cu faptul că nu aveți un display pe care să vedeți ce imagini capturați, din moment ce camera se află pe aceeași parte cu ecranul tabletei. Cu puțin execițiu, însă, pozele vă vor ieși foarte bine.

Dacă nu sunteți încântați de Instagram, există multe alte variante de aplicații disponibile în Google Play.  Ați putea încerca două aplicații proiectate special pentru tableta dumneavoatră – Camera Launcer for Nexus 7 dezvoltată de MoDaCo sau Nexus 7 camera Launcher dezvoltată Gabenative.

Ambele aplicații funcționează perfect în condițiile oferite de camera frontală de 1.2 MP. În esență, nu există nici o diferență între ele în afară de pictogramă și de numele dezvoltatorilor. Cu toate că nu dispun de filtrele Instagram, le puteți folosi mult mai rapid pentru ca face poze.

 

instagram