HomeStiriASUS la DreamHack București
ASUS G55

ASUS la DreamHack București

ASUS apreciază devotamentul gamerilor pentru perfecțiune și performanță și vine cu o serie de produse ce pun în prim plan dorințele acestora. Concepute pentru gameri, în urma propunerilor primite de la aceștia, produsele seriei ROG – Republic of Gamers – satisfac cerințele jucătorilor profesioniști, căliți în competițiile internaționale.

ROG“Filosofia ROG se bazează pe ideea performanței de primă clasă, pe controlul inovativ conferit utilizatorilor și pe designul conceput special să răspundă cerințelor pasionaților de jocuri. Suntem hotărâți să oferim cele mai puternice și inovatoare soluţii pentru utilizatorii noştri, motiv pentru care seria ROG e susținută de o echipă dedicată cercetării și dezvoltării ideilor îndrăznețe.” –  Jackie Hsu, Vice Președinte ASUS

Pe parcursul ultimilor 6 ani, produsele ROG au primit numeroase premii pentru design industrial precum iF Design, Red Dot și Good Design și au fost bine primite de entuziaștii din lumea întreagă. Miile de distincții conferite de presa de specialitate sunt mărturii ale calității și inovațiilor oferite de ROG, dar și ale angajamentului de a domina segmentul PC-urilor de înaltă performanță. ROG va continua să bată recordurile mondiale și să anihileze concurența.

DreamHack este cel mai mare eveniment dedicat sportului electronic, deținând recordul absolut pentru audiență. În anul 2009 nu mai puțin de 200.000 de vizitatori au trecut pragul pavilioanelor în care s-a desfășurat evenimentul, recordul fiind menționat în Guinness Book. La acestă competiție participă cei mai buni gameri din lume, ce s-au remarcat la nivel mondial, dar și jucătorii amatori, în curs de afirmare. DreamHack Bucharest se va desfășura în perioada 20-21 octombrie în incinta TurboHalle.

ASUS participă la acest eveniment cu propriu stand, în care va prezenta produse de ultimă generație, ce susțin pasiunea pentru sportul electronic.

ASUS G55 – gaming la purtător

Laptopul de gaming, ASUS G55 a fost evaluat de programatorii, testerii și scenariștii din cadrul studiolului Ubisoft din București. Aprecierile acestora au fost mai mult decât favorabile, jocurile de ultimă generație rulând fluid datorită procesoarelor Intel Core și a acceleratorului grafic NVIDIA GeForce GTX 660M cu 2GB de memorie GDDR5 VRAM.

ASUS G55

Laptopurile de gaming ROG G au fost testate și de progamatorii și testerii Ubisoft Romania cu ocazia lansării pe piața românească. Află mai multe citind articolul despre finala de gaming Ubisoft, când un participant a câștigat un notebook de 1300 de Euro în 4 ore de gaming.

Grafica avansată poate rula și pe notebook

În general, notebook-urile nu au capacitatea de a rula jocuri cu grafică avansată însă ASUS a reușit să proiecteze un portabil la fel de puternic ca un desktop de gaming. ASUS G75 beneficiază de un ecran LED de 17.3″ și de o arhitectură care-i permite să evacueze rapid căldura degajată de placa grafică GeForce GTX 670M cu 3GB de memorie GDDR5 VRAM.

ASUS G75

Desktop ROG

Desktop-urile ROG reprezintă visul oricărui jucător pasionat. Beneficiind de o structură aerisită și de cele mai performante tehnologii, calculatoarele ROG sunt întruchiparea tuturor dorințelor pe care le poate avea un gamer. Plăcile video avansate, procesoarele de ultimă generație – unele chiar super-overclockate din fabrică – și perifericele speciale contribuie la o experiență de neuitat.

ROG desktop

ASUS Maximus V Formula

Republic of Gamers Maximus V Formula aduce tradiția excelenței în jocuri pe cea mai recentă generație hardware. Maximus V Formula se prezintă ca o placă bază high-end pentru jocuri, competiții de overclocking și case modding. Design-ul exclusiv Fusion Thermo transformă placa într-o platformă ideală pentru jucătorii ce își personalizează PC-ul. Maximus V Formula s-a remarcat pe scena internațională reușind să doboare câteva recorduri mondiale.

ASUS ARES

Placa video ARES evidențiază spiritul de pionierat al seriei ROG, depășind convențiile momentului. Predilecția naturală a gamei ROG pentru arhitecturi radicale a funcționat ireproșabil și de această dată, iar ARES deschide un orizont spectaculos în materie de jocuri PC. În ciuda naturii sale experimentale și a puterii impresionante pe care o poate dezvolta, placa video funcționează silențios și la temperaturi scăzute.

ASUS ARES

ASUS 7970 Matrix

Un nucleu grafic puternic și eficient, construit pe 28nm, cuplat la 3GB de memorie GDDR5 oferă pasionaților de jocuri cea mai performantă soluție video existentă în prezent. Noul model ASUS HD 7970 este livrat cu utilitarul exclusiv GPU Tweak pentru overclocking intuitiv, în timp real. Placa este ideală pentru o configurație CrossFireX și permite utilizatorilor să modifice frecvențele, tensiunile și viteza ventilatorului, lucrând cu până la patru acceleratoare grafice simultan.

ASUS Matrix 7970

Xonar Phoebus

Aria de interes a echipei Republic of Gamers nu se limitează doar la performanța video. Sunetul reprezintă, de asemenea, un element care poate face diferența într-o încleștare echilibrată. Placa de sunet ROG Xonar Phoebus atenuează sunetul ambiental cu până la 50%, oferind jucătorului posibilitatea de a localiza cu exactitate poziția adversarului.

ROG Xonar Phoebus

ROG Vulcan ANC

ROG Vulcan ANC a fost făurit pentru a avea grijă de nevoile gamerilor profesioniști care de obicei folosesc căști pentru a intra întrutotul în atmosfera jocului. Echipa ROG a cercetat și dezvoltat tehnologia Active Noise Cancellation pentru a neutraliza orice tip de sunet, de la frecvențele joase ale ventilatorului computer-ului până la zgomotele produse de om, pentru a oferi gamerilor sunetul perfect de care aceștia au nevoie.

ASUS Vulcan ANC

Mauși ROG

Armele de precizie sunt cele mai importante în jocurile în care fiecare acțiune sau fiecare glonț tras poate face diferența între câștigarea marelui premiu și ultimul loc. Maușii ROG integrează senzori laser de mare precizie, cu rezoluție ajustabilă, ce oferă poziționarea rapidă cu maximă acuratețe. Indiferent de genul pe care îl preferați, rapiditatea în mișcări și precizia acestora sunt elemente cheie ale succesului.

Vezi și alte produse ASUS ce vor fi expuse la DreamHack București

Divertisment la domiciliu cu O!Play

ASUS O!Play HD2

Monitoarele ASUS și unitățile O!Play sunt o combinație multimedia ce nu ar trebui să lipsească din living. Dispozitivele O!Play redau pe televizorul din sufragerie divertismentul HD și streaming-ul audio-video, gestionează materialele multimedia și accesează diverse servicii web.

 

Perfecțiunea în design

ASUS N56Notebook-urile ASUS N56 duc design-ul aproape de perfecțiune, afișându-se cu carcase din aliaj metalic, atent finisate. Laptopul N56 este subțire, având o grosime de doar 32 mm, în condițiile în care integrează un procesor quad-core, placă video performantă, camere mari de rezonanță și o unitate Blu-ray. Difuzoarele interne au incinte acustice mari, de la 30cc la 70cc. Totodată, amplificatorul audio este unul puternic, de 11W, oferind sunetul la volum crescut fără distorsiuni.

 

ASUS K55ASUS K55

Sistemele de răcire ultra-eficiente aduc confort utilizatorilor ce lucrează pe laptop o perioadă îndelungată. Tehnologia IceCool plasează componentele generatoare de căldură la distanță de palm rest, asigurând în acest fel o experiență de utilizare plăcută. Asus K55 rulează silențios iar sunetul SonicMaster oferă claritate și precizie în redarea undelor sonore.