HomeTehnologii5 motive pentru care trebuie să încercați Windows 8
Windows 8

5 motive pentru care trebuie să încercați Windows 8

Părerile sunt împărțite referitor la cel mai recent sistem de operare lansat de Microsoft – noul Windows 8 proiectat pentru tablete și ecrane tactile. Utilizatorii de PC-uri clasice privesc diferențele dintre Windows 8 și Windows 7 și se întreabă cum vor reuși să se adapteze noilor schimbpri, iar utilizatorii de tablete se înterabă dacă cumva noul sistem de operare este cea mai bună variantă pentru piața portabilelor.

Fiecare utilizator trebuie să încerce Windows 8 și vă vom spune și de ce:

1. Raportul calitate-preț

Windows 8 este ieftin. Prețul său este mult mai scăzut decât toate celelalte variante de Windows, ceea ce înseamnă că oricine și-l poate permite fără să sufere apoi costurile actualizărilor.

2. Viteza

Windows 8 utilizează resursele mai eficient și va rula mai bine pe sistemele mai vechi.

3. Muzică gratuită

Noul sistem de operare de la Microsoft vine cu o aplicație ce se aseamănă cu Spotify și oferă utilizatorilor acces la o gamă variată de muzică gratuită.

4. Este universal

Faptul că noul Windows 8 este compatibil cu toate tipurile de platforme îl face un sistem de operare mult mai util decât modelele ce-l precedă. Acum puteți avea același sistem de operare pe desktop, pe tabletă sau pe laptop.

5. Este retro

Windows 8 este compatibil cu toate aplicațiile pe care le aveați deja instalate pe PC. Nu trebuie să căutați variante noi sau portate ale programelor cu care v-ați obișnuit, pentru că sistemul este compatibil cu versiunile anterioare.

 

Windows 8