HomeStiri5 jocuri pentru Nexus 7

5 jocuri pentru Nexus 7

Nexus 7 poate fi și e-reader, dar și o platforma de entertainment. Pe drum, dar și acasă, însă, nimic nu prinde mai bine decât un joc bun pe tableta de 7 inci. Am ales 5 jocuri tocmai bune pentru Nexus 7.

Where’s My Water

Where’s My Water este unul dintre cele mai bune jocuri din Google Play. Este foarte distractiv și dă dependență, de acest joc se pot bucura în mod egal și copiii și adulții. Dacă vă plac jocurile cu puzzle-uri, Where’s My Water vă va pune în originala situație de a ajuta un crocodil să facă duș.

Dead Trigger

Pentru mai multă acțiune, puteți să încercați acest joc de tip shooter cu zombies. Se potrivește perfect cu Nexus 7 pentru că dispozitivul face față cu brio toate cerințelor de sistem ale aplicației. Așa cum Nexus 7 câștigă în fața frame rate-ului, și jucătorii pot câștiga în fața morților vii.

Osmos

Osmos aduce o atmosferă de vis prin mișcările lente și muzica hiptonizantă. În joc, trebuie să ajutați mica amibă pe care o controlați să crească prin asimilarea altor amibe mai mici.

Tiny Tower

Acest joc poate fi descris ca o combinație între un puzzle game și Sims. Puteți petrece ore întregi creând etaje, administratori de bloc și turnuri.

Minecraft.

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri video de la ora actuală, dă dependență și se pare că toate lumea se distrează jucându-l. Acum a apărut și varianta pentru dispoztiive mobile.