HomeProduseUnde își găsește ASUS sursele de inspirație
ASUS Designo MX

Unde își găsește ASUS sursele de inspirație

La fiecare lansare a unui nou produs, ASUS dezvăluie publicului care anume a fost sursa de inspirație a echipei de proiectare. De cele mai multe ori, produsul final pe care-l vedem are la baza un element cu totul neașteptat.

Găsim un exemplu bun pentru a demonstra acest lucru la monitoarele ASUS Designo MX279H și MX239H care și-au etalat eleganța și suplețea la IFA 2012. Modelul lor își are rădăcinile în… ceasurile solare. Suportul rotund și curbat nu numai că oferă o susținere puternică, dar și un plus de eleganță, iar această eleganță a pornit de la ceasurile solare.

În aceeași categorie putem include și colecția Bamboo de la ASUS. Aceasta face parte din seria pe care ASUS a dezvoltat-o luându-și inspirația din natură și aduc un plus de prospeține utilizatorului.

Laptopurile Laborghini sunt niște monștrii de calcul deghizați într-o carcasă elegantă inspirată din mașinile de top produse de Lamborghini. Cu o culoare fidelă design-ului mașinilor de top, muchii fine și eleganța specifică Lamborghini, notebook-urile sunt transpun perfect stilul autoturismelor pe birourile utilizatorilor.

Dacă vorbim despre ASUS Eee PC Seashell, vorbim despre scoicile sidefii care împodobesc plajele însorite. Design-ul netbook-urilor poate să vă trimită puțin în visare și ați putea uita că nu sunteți, de fapt, în vacanță. Dacă cineva ar vrea să scrie o carte pe plajă, Eee PC Seashell ar fi instrumentul ideal.

P6-P7H55E a fost inspirat de inelul pe care-l vedem pe cer în timpul unei eclipse solare. Este probabil cel mai interesant lucru care poate sta la baza unui design de desktop PC.

ASUS Designo MX