HomeProduseNexus 7 mai mult decât accesibil
ASUS Nexus 7

Nexus 7 mai mult decât accesibil

Produsele performante sunt scumpe în majoritatea cazurilor, cei care doresc un echipament puternic fiind nevoiți să scoată o sumă mare din buzunar. Odată cu apariția Nexus 7 această regulă a fost schimbată radical. Nexus 7 este o tabletă fabricată de ASUS pentru Google care integrează un chipset NVIDIA Tegra 3 și un ecran LED de 7 inci. Prețul de vânzare pentur această tabletă pleacă de la 199 de dolari, fapt care a atrs laudele comunității IT.

Bogdan Petre, redactor IT la imidoresc.ro spune despre Nexus 7 în cadrul unui articol detaliat:

Una dintre cele mai importante aparitii pe piata tabletelor este cu siguranta modelul Google Nexus 7, construita de catre cei de la Asus. O alegere inspirata a celor de la Google, tinand cont ca Asus sunt poate cei mai prolifici producatori de tablete cu Android, cu know-how-ul necesar fabricarii unui echipament de calitate.
Si, rezultatul final nu este rau deloc, din contra as zice. Pe langa faptul ca incorporeaza tehnologie performanta Nvidia Tegra 3, Nexus 7 impresioneaza si datorita pretului de comercializare, numai 1200 lei pentru un model Wi-Fi cu 8GB memorie interna.
Este o tableta care impune noi reguli, o demonstratie vie a faptului ca putem avea la dispozitie un echipament performant, de calitate, la un pret decent, mai prietenos cu buzunarul nostru destul de greu incercat la ora actuala.

Articolul poate fi accesat pe site-ul imidoresc.ro

ASUS Nexus 7

ASUS Nexus 7