HomeStiriASUS MAXIMUS V EXTREME pe Itfiles.ro
ASUS MAXIMUS V EXTREME

ASUS MAXIMUS V EXTREME pe Itfiles.ro

Placa de bază ASUS MAXIMUS V EXTREME a intrat în laboratorul ITFiles.ro, redactorii apreciind calitățile produselor ROG dar și gama largă de accesorii.

Brand-ul Republic of Gamers a luat naştere în anul 2006 şi, chiar dacă el conţine o sumedenie de produse, ne duce cu gândul direct la plăci de bază. Şi nu văd de ce nu ar fi aşa din moment ce aceasta este piaţa unde s-au remarcat ASUS în primul rând. Una dintre cele mai recente şi mai fascinante adiţii la familia ROG o reprezintă MAXIMUS V EXTREME – o placă de bază cu chipset Intel Z77 dedicată exclusiv entuziaştilor, spune RADU BOZGA-PETCU redactor la ITFiles.ro

Accesoriile ce vin în pachet sunt bine-venite pentru utilizatorii ce preferă să-și regleze sistemul pentru a obține performanță maximă. Numărul mare de accesorii e o chestiune evidențiată și apreciată de redactorii ITfiles.ro

Din cauza numărului mare de accesorii, nu le voi mai menţiona pe toate, dar voi atrage atenţia asupra celor mai importante. Accesoriul denumit sugestiv OC Key reprezintă probabil cel mai interesant bundle din câte au fost livrate vreodată cu o placă de bază. Vorbim practic despre un dispozitiv ce are rolul de a uşura munca pasionaţilor de overclocking. Acesta se conectează la portul video al soluţiei grafice utilizate, între placa video şi monitor. De asemenea, se conectează şi la placa de bază printr-un conector dedicat de tip header USB, pentru a monitoriza parametrii acesteia şi pentru a permite modificarea setărilor de overclocking.

În concluzie, placa de bază ASUS MAXIMUS V EXTREME respectă tradiția liniei ROG și oferă o mulțime de facilități.

După cele prezentate, sunt convins că formularea unei concluzii nu îşi mai are rostul. Cu toate acestea, trebuie să spun că ASUS MAXIMUS V EXTREME respectă tradiţia familiei ROG şi se ridică la nivelul aşteptărilor, ba chiar le depăşeşte, oferind mai multe dotări şi facilităţi decât vor folosi cea mai mare parte a utilizatorilor. Din punctul meu de vedere, modelul reprezintă un adevărat exemplu pentru segmentul Enthusiast pe care îl vizează.

Review-ul complet în puteți citi pe ITFIles.ro

ASUS MAXIMUS V EXTREME

ASUS MAXIMUS V EXTREME