HomeStiriROG a lansat placa de bază Maximus V Formula
ROG Maximus V Formula

ROG a lansat placa de bază Maximus V Formula

Republic of Gamers Maximus V Formula aduce tradiția excelenței în jocuri pe cea mai recentă generație hardware. Chipset-ul Intel Z77 implementat pe placă suportă cea de-a doua și cea de-a treia generație de procesoare Intel Core. Pentru a câștiga încrederea jucătorilor și a utilizatorilor ce își personalizează PC-ul, placa vine cu Fusion Thermo, o configurație duală exclusivistă ce permite răcirea și cu aer și cu apă.

SupremeFX IV îmbunătățește sunetul în jocuri și redarea multimedia în timp ce GameFirst II reduce latențele contribuind la jocuri mai fluide și comunicații VoIP fără întreruperi. Placa de extensie mPCIe Combo cu Wi-Fi dual-band și Bluetooth 4.0 oferă conectivitate suplimentară pentru mai multă flexibilitate, iar Maximus V Formula/ThunderFX SKU este o platformă puternică cu amplificare pentru căști.

rog_maximus_v_formula_with_thunderfx

Pregătită atât pentru răcirea cu apă cât și pentru cea cu aer

Design-ul exclusiv Fusion Thermo transformă placa Maximus V Formula într-o platformă ideală pentru jucătorii ce își personalizează PC-ul. Sunt preinstalate toate cele necesare unei configurații termice avansate. Un radiator personalizat, răcit cu aer, cu lamele fine din aluminiu anodizat, păstrează componentele vitale bine răcite în timpul operării. Dacă jucătorii optează pentru răcirea cu apă, ROG le face alegerea mai ușor de implementat cu un canal din cupru ce prezintă deja pe radiator cârlige electroplacate cu nichel, cu deschideri pe fiecare capăt, pentru a monta mai ușor furtunurile. Aceste caracteristici fac din Maximus V Formula o placă de bază high-end pentru jocuri, competiții de overclocking și case modding. Fusion Thermo a fost conceput pe baza sugestiilor primite de la comunitate și reflectă contactul strâns menținut de ROG cu jucătorii din lumea întreagă.

Condensatorii Premium pentru sunet de cristal

Hardware-ul audio SupremeFX IV este disponibil ca dotare standard pe Maximus V Formula și utilizează condesatori audio ELNA, fabricați în Japonia și aleși meticulos, alături de un condesator principal foarte mare de 1500uF. Aceștia pot prelucra sunete cu un impact mai mare decât hardware-ul audio încorporat, generând efecte superioare și sunet surround oferit de un amplificator cu o putere de 300ohmi.

Inginerii ROG au creat, de asemenea, tehnologia Red Line Shielding, care izolează hardware-ul SupremeFX IV de restul plăcii de bază pentru a asigura precizia separării analog/digital și pentru a reduce interferențele. Pe lângă aceste funcții a fost pusă o protecție împotriva câmpului magnetic ce acoperă chip-ul audio SupremeFX IV, protejându-l de interferențe.

rog_maximus_v_formula_motherboard

Optimizări pentru următoarea generație de multiplayere

Tehnologia GameFirst II oferă o optimizare de rețea mult mai sofisticată decât generația precedentă. Aceasta supraveghează și formează activ traficul online pentru a reduce latența, permițând jucătorului să se bucure de jocuri online mai fluide și de apeluri VoIP de calitate. Mai ușor de utilizat decât era în trecut și actualizată cu tehnologia cFosSpeed Traffic Shaping, GameFirst II™ inspectează constant prin rutine pachetele de date pentru a minimiza transferul, rezultând un real câștig de performanță. Facilitatea EZ Mode se bazează pe o interfață intuitivă, iar modul Advanced este alternative unui reglaj complex. Tehnologia GameFirst II™ este combinată cu un chip Intel Ethernet pentru a oferi jocuri online rapide și fluide.

Performanță excepțională pentru sunetul emis în căști

Disponibilă în acest moment numai pe Maximus V Formula/ThunderFX, ThunderFX oferă cei mai fini condensatori și un amplificator de 300ohm pentru căști. ThunderFX utilizează o tehnologie de atenuare a zgomotului ambiental (ENC) cu un convertor digital-analog (DAC) cu raportul semnal-zgomot de 120dB. Include un releu dedicat ce deconectează partea audio în momentul opririi și pornirii calculatorului. ThunderFX oferă suport pentru desktop-uri, notebook-uri, Xbox 360 și PlayStation 3 și include GamEQ cu profile de sunet pentru trei genuri de jocuri (first person shooter, racing, și strategie în timp real). GamEQ le permite utilizatorilor să facă reglaje complexe pentru obținerea unor efecte audio clare. Astfel, de la motoare la pașii personajului din joc, totul se aude tare și clar în căști.