HomeMediaASUS K75V îmbină tehnologia cu stilul – review TechZone
ASUS K75V - TechZone

ASUS K75V îmbină tehnologia cu stilul – review TechZone

TechZone au fost ocupați cu produse ASUS în ultima perioadă. După review-ul pentru placa grafică ASUS GTX 680, a sosit timpul să citim și un review pentru notebook-ul ASUS K75V.

Pentru a folosi un laptop și a nu resimți lipsuri în productivitate, contează destul de mult metodele de input, și anume tastatura și touch pad-ul. Tastatura lui K75V nu se evidențiază cu ceva anume, respectând standarde întâlnite și la alte notebook-uri. Touch pad-ul dezvoltat de ElanTech, însă, are 20 de zone de presiune și permite o multitudine de gesturi pentru efectuarea lejeră a tuturor operațiilor dorite: zoom, next & back, scroll.

ASUS K75V - TechZone

Combo-ul de forță este realizat de procesorul Intel Core i7 din generația Ivy Bridge, alături de placa video NVIDIA GeForce GT630M care prin tehnologiile incapsulate rezolvă orice task cu ușurință. Cu toate acestea, K75V este un laptop care păstrează volumul la minim, iar utilizarea devine foarte confortabilă pentru că sistemul de răcire își face treaba rămânând silențios.

„ASUS a știut să țină pasul cu noile descoperiri tehnologice și a echipat modelul K75V cu un procesor din generația a 3-a, Ivy Bridge, alături de design-ul simplu și atractiv. 

Performanțele oferite de caracteristicile acestui notebook îl plasează în gama de top, pe piață existând puține modele, mai ales din segmentul de 17.3 inchi, care pot să reprezinte un adevărat concurent.”

TechZone.ro

Vă invităm să citiți review-ul în întregime pe TechZone.ro.