HomeStiriASUS dezvăluie la Computex 2012 noile produse Transformer
ASUS Transformer AiO

ASUS dezvăluie la Computex 2012 noile produse Transformer

ASUS, lider global în noua eră digitală, a prezentat la Computex 2012 noua gamă de produse Transformer. În contextul unui mediu cloud omniprezent, ASUS urmărește să ofere constant soluții inovative în sfera dispozitivelor și a serviciilor cloud. Fără a impune limitări, noile produse Transformer răspund cerințelor de ecrane cu dimensiuni variate, interfețe intuitive și performanțe fără compromis.

ASUS provoacă piața tabletelor cu cea mai nouă iterație a conceptului Transformer, prezentând ASUS Tablet 810 (Windows 8) cu diagonala de 11.6” și ASUS Tablet 600 (Windows RT) de 10.1”. Ambele tablete sunt concepute să furnizeze cea mai bună experiență de lucru în mediul Windows. Mai mult, gama Transformer împinge mai departe limitele tehnologice prin ASUS Transformer Book și ASUS Transformer AiO. Alături de tabletele cu sistem Windows, acestea oferă funcții inovative pentru era cloud.

ASUS Tablet 810 (Windows 8) – o tabletă incredibilă cu Windows 8 și dock mobil

ASUS Tablet 810 (Windows 8) beneficiază de următoare generație de procesoare Intel Atom, 2GB memorie RAM și 64GB memorie eMMC pentru stocare. Experiența oferită de Windows 8 o recomandă atât uzului personal, cât și celui profesional. Caracteristica cheie a noului 810 este dock-ul mobil ce transformă instant tableta într-un ultraportabil compact, completat de o tastatură QWERTY, pad, două porturi USB și o baterie secundară pentru o autonomie extinsă.

Ecranul de 11.6”, cu rezoluția 1366 x 768 utilizează tehnologia Super IPS+ pentru a oferi o claritate vizuală superioară, atât în interior, cât și afară. Suprafața tactilă, ce acceptă 10 atingeri, este completată de un creion electronic Wacom pentru o experiență de scris cât mai naturală. În ciuda dimensiunilor compacte și a profilului gros de 8.7mm, ASUS Tablet 810 redă un sunet de calitate, grație tehnologiei SonicMaster, utilizată pe notebook-urile ASUS premiate și recunoscute international pe acest considerent. Fotografiile de înaltă rezoluție pot fi captate cu ajutorul camerei de 8MP cu autofocus și bliț LED, ce se alătură camerei frontale de 2 megapixeli pentru comunicații video. Dispozitivul încorporează un senzor NFC ce îi permite sincronizarea cu alte echipamente compatibile.

ASUS Tablet 810

ASUS Tablet 810

ASUS Tablet 600 (Windows RT) – o tabletă incredibilă cu Windows RT și dock mobil

ASUS Tablet 600 (Windows RT) dispune de procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 și un procesor grafic cu 12 nuclee pentru performanțe excepționale alături de 2GB memorie RAM și 32GB memorie eMMC pentru stocarea datelor utilizatorului. Utilizatorii cu iubesc divertismentul digital vor descoperi în modelul 600 un partener perfect. ASUS Tablet 600 are același design inovativ ca 810 și este livrat cu propriul dock ce oferă o tastatură QWERTY, pad, port USB și o baterie secundară.

Aplicațiile Windows 8, jocurile și filmele se vor vedea incredibil de bine pe ecranul Super IPS+ cu diagonala de 10.1” și rezoluția de 1366 x 768 în timp ce tehnologia ASUS SonicMaster asigură redarea sunet fidel. Modelul 600 dispune de același camere video ca și 810, fiind un performer multimedia. Tableta încorporează un senzor NFC ce oferă posibilitatea de a se sincroniza cu alte echipamente compatibile.

ASUS Tablet 600

ASUS Tablet 600

ASUS Transformer Book – primul ultrabook convertibil

ASUS Transformer Book este primul ultrabook convertibil din lume ce permite utilizatorilor să treacă instant de la ultrabook la tabletă prin simpla detașare a ecranului. Acesta este destinat utilizatorilor ce preferă portabilitatea unei tablete multi-touch pentru divertisment, dar vor totuși să aibă acces la un ultrabook tradițional, bazat pe Windows și axat pe productivitate.

Transformer Book beneficiază de cele mai recente procesoare* Intel Core i7 cu grafică dedicată, alături de stocarea SSD și HDD, 4GB memorie RAM DDR3 dual channel și USB 3.0.

Noul model dispune de asemenea, de tehnologia ASUS SonicMaster dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear pentru a furniza prin difuzoarele integrate un sunet cu claritate de cristal și bass evidențiat. Transformer Book integrează două camere – una frontală HD și una principală de 5MP, devenind un instrument foto și de comunicare video. Noul portabil ultra-ușor este disponibil cu ecrane multi-touch Full HD IPS de 11.6”, 13” sau 14”. Acesta poate fi detașat de tastatura QWERTY pentru a avea o tabletă portabilă ce oferă cei mai bun din ambele medii mobile.

* – Specificațiile pot varia fără o notificare prealabilă

ASUS Transformer Book

ASUS Transformer Book

ASUS Transformer AiO – o combinație între desktop și tabletă

Parțial tabletă, parțial All-in-One PC, Transformer AiO este un dispozitiv inovativ care poate comuta între cele două moduri de lucru, fiind caracterizat de două sisteme de operare ce oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă între Windows și Android în funcție de situație. Proiectat să lucreze cu Windows 8, Transformer AiO dispune de ecran LED tactil cu diagonala de 18.4”, ce acceptă 10 atingeri. Design-ul compact și versatil permite ajustarea înălțimii și a înclinării. Transformer AiO încorporează tehnologia audio ASUS SonicMaster.

Ecranul poate fi înlăturat cu ușurință din baza sa pentru a deveni un display wireless al PC-ului AiO, extinzând raza de lucru și permitând utilizatorilor să-și continue lucrul oriunde în casă. Același display wireless poate fi convertit într-o tabletă de 18.4” pentru acasă prin apăsarea unui buton. Adițional, utilizatorii pot accesa datele instant cu ajutorul sistemului de operare Android, fără a porni calculatorul.

ASUS Transformer AiO

ASUS Transformer AiO