HomeStiriASUS a lansat media playerele Blu-ray/HD O!Play BDS-500 și BDS-700
ASUS O!Play BDS-700

ASUS a lansat media playerele Blu-ray/HD O!Play BDS-500 și BDS-700

ASUS a lansat recent O!Play BDS-500 și BDS-700, două dispozitive complete pentru redarea Blu-ray/HD. Noile produse oferă o experiență audio și video HD ușor de controlat, având capacitatea să redea cea mai largă gamă de formate media din clasa sa. Conectivitatea online nativă prin fir și Wi-Fi permite rularea materialelor multimedia de pe Internet. ASUS a inclus o serie de avantaje precum HDMI dual, interfață prietenoasă cu utilizatorul, telecomandă prin smartphone și contacte placate cu aur.

ASUS O!Play BDS-700

Calitate HD superioară

Ambele modele beneficiază de tehnologia de procesare video Qdeo pentru a reduce dispersia imaginii, fără a afecta claritatea. Culoare și contrastul sunt îmbunătățite și optimizate pentru o imagine realistă. Suportul complet pentru ISO Blu-ray și discuri ISO Blu-ray 3D (incluzând meniurile) este însoțit de funcția de scalare a DVD-urilor la rezoluție HD.

Sunet curat

Convertorul stereo digital-analog (DAC) din dotarea lui BDS-700 are un raport semnal-zgomot de 115dB, fiind singurul dispozitiv din clasa sa cu asemenea performanțe în ce privește claritatea și fidelitatea. Standardele Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio sunt oferite fără pierderi în proporție de 100% pe o ieșire cu 7.1 canale, ceea ce este perfect pentru vizionarea filmelor și ascultarea muzicii preferate. Calitatea este menținută pe întreaga durata de viață a produsului prin utilizarea contactelor aurite care nu îmbătrânesc și nu oxidează precum componentele acoperite cu metale ieftine.

Suport extins pentru majoritatea formatelor media

BDS-500 și BDS-700 mențin compatibilitatea totală cu 45 de standarde și formate populare, mai mult decât orice alt player Blu-ray concurent. Aceste formate includ standardele de sunet hi-fi FLAC, WAV și AIFF. Folosind NTFS, unitățile mai mari de 4GB pot fi accesate cu ușurință. Adițional, hard disk-urile externe de 2.5” pot fi atașate la BDS-500 și BDS-700 fără a fi necesar un adaptor de alimentare.

ASUS BDS-700

Acces convenabil la conținutul online

Dacă BDS-500 este pregătit pentru rețelele Wi-Fi, modelul BDS-700 vine cu un modul Wi-Fi integrat. Acest lucru permite dispozitivelor să devină parte a rețelei fără fir de acasă, detectând automat setările pentru o instalare fără griji.

Legăturile dedicate către YouTube, Picasa, Flickr, radio prin internet și serviciile de streaming video sau muzicale permit consumatorilor să acceseze oricând conținutul favorit. Certificarea DLNA simplifică și mai mult conexiunea, transmitând wireless conținutul de la PC către TV grație standardului rapid 802.11n Wi-Fi. Atât BDS-500 cât și BDS-700 au funcții complete pentru redarea fotografiilor, derulând amintirile plăcute în sufragerie.

Funcții prietenoase cu utilizatorul

Pentru a asigura atât performanță HDMI 1.4 cât și un nivel fără precedent de flexibilitate, BDS-700 vine cu două ieșiri HDMI dedicate, un port HDMI 1.4 pentru imagine și sunet 3D/2D și o ieșire HDMI 1.3 pentru partea audio. Conexiunea duală oferă modelului BDS-700 compatibilitate perfectă cu sistemele audio HDMI 1.3 fără să compromită calitatea. În schimb, playerele media cu o singură ieșire HDMI trebuie să ruteze toate operațiunile prin TV.

Interfața intuitivă oferă acces facil la fiecare funcție în timp ce două porturi USB permit conectivitatea instantanee cu alte dispozitive. Telefoanele inteligente pot fi utilizate ca telecomandă fără a fi necesar un software adițional, oferindu-i utilizatorului o experiență comodă și familiară. Echipamentul poate fi amplasat în sufragerie alături de celelalte dispozitive Hi-Fi, dimensiunile standard permițându-i stivuirea.

ASUS BDS-700 spate

Specificații tehnice:

Model BDS-700 BDS-500

Citire discuri

Blu-ray 3D V V
BD Live/Bonus View V V
Suport formate BD-ROM, BD-R/RE, AVCHD, DVD-Video SL/DL, DVD-R/-R DL/-RW, DVD+R/+R DL, Audio CD/CD-R/-RW

Video

Reducere zgomot imagine V V
De-interlacing V V
DVD Video Upscaling V V

Audio

Ieșire separată Audio/Video HDMI V
Ieșire analog SNR >115dB >100dB
Ieșire analog THD+N <0.0025% <0.006%

Rețele

DLNA (ver 1.5 DMP) V V
Suport wireless Wifi 802.11n Încorporat Suport (*)
Servicii integrate YouTube, Picasa, Flickr, Internet Radio

Rulare fișiere media

Extensii video .avi, .asf, .divx, .flv, .mkv, .mov, .mp4, .m4v, .mpg, .mpeg, .ts
.mts, .m2ts, .rmvb, .vob+ifo, .wmv, BD-ISO, DVD-ISO
Extensii audio .aac, .aiff, .flac, .mp3, .mka, .m4a, .wav, .wma, .ogg
Extensii imagini .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tif, .tiff, .gif
Subtitrări .pgs, .smi, .ssa, .srt, .sub+.idx

Interfață

Telecomandă cu iluminare V V
Control prin smartphone V V

Altele

Dimensiuni (WxHxD) 430*50*252 mm
Greutate 3kg
Intrare AC 100-240V 50/60Hz
Consum (Operare/Așteptare) 28W/0.5W 27W/0.5W

(*)Este necesar adaptorul ASUS USB-N10 sau USB-N13.