HomeProduseLaptopuriPC News vede echilibrul perfect în ASUS N56VM
ASUS N56 - PCNews.ro

PC News vede echilibrul perfect în ASUS N56VM

Laptop-ul are o importanță copleșitoare pentru unii utilizatori. El se află la limita dintre performanță și portabilitate, iar compromisurile făcute ambelor părți aduce de la sine diminuarea experienței unui astfel de portabil.

ASUS se pare că a găsit rețeta perfectă cu notebook-ul N56, lucru care a fost foarte bine scos în evidentă de PCNews.ro în review-ul lor.

ASUS N56 - PCNews.ro

„ASUS N56VM se încadrează perfect în categoria desktop replacement. Sistemul este puternic iar grija detaliilor se observă de la primul contact.”

PC News

Pe lângă latura lui practică, N56 este și un gadget multimedia bun. Sistemul de sunet este impecabil, fiind conceput de ASUS Golden Ear team și Bang & Olufsen ICEpower. Nu numai atât, dar ASUS livrează alături de produs și un  subwoofer care completează frecvențele înalte generate de cele două difuzoare încorporate.

ASUS N56 - PCNews.ro

Mențiunea experienței de entertainment nu este menită să mușamalizeze performanțele procesorului. Intel Core i7 se descurcă exemplar în rularea aplicațiilor.

„Performanța notebook-ului este scoasă la lumină atât de modul plăcut în care se mișcă interfața grafică cât și de aplicațiile pretențioase care rulează fluid. Benchmark-urile evidențiază puterea noului procesor a treia generație Intel Core dar și rezervele plăcii grafice dedicate.”

PC News

PC News au fost plăcut impresionați de noul notebook ASUS N56. Pentru a afla mai multe de la ei, vă invităm să citiți review-ul în întregime.