HomeMediaPadfone – telefonul „Matryoshka”
Asus Padfone review mobilissimo ro

Padfone – telefonul „Matryoshka”

După video-uri hands-on, clip-uri de prezentare și multă forfotă în jurul dispozitivului hibrid cu trei înfățisări, a sosit momentul să citim și review-uri pentru ASUS Padfone.

Primii care au avut șansa să ia noul Padfone la puricat au fost cei de la Mobilissimo, care nu numai că l-au plimbat, l-au pozat și au scris despre el, dar ne oferă și un review video foarte interesant pe care-l puteți urmări mai jos.

Asus Padfone review mobilissimo ro

Padfone s-a descurcat exemplar la categoria captare și redare foto-video. Camera principală de 8MP se descurcă foarte bine chiar şţi în condiţii de lumină nu tocmai prielnice realizând fotografii macro, filme, dar și panorame foarte bune.

Lăudate au fost și ecranul Super AMOLED de 4.3 inch protejat cu Gorilla Glass, serviciul de online storage prin care ASUS oferă 32GB gratuit pentru 3 ani, calitatea sunetului prin sistemul Sonic Master și, nu în ultimul rând, design-ul dispozitivului – capitol la care ASUS excelează de fiecare dată.

Ei bine, ASUS PadFone a pornit la drum cu mai multe aprecieri decât critici şi are toate şansele să sape şi mai mult groapa laptopurilor, care deja erau îngropate de tablete. PadFone vă oferă combinaţia ideală de telefon, tableta, laptop, stylus şi headset, asta dacă optaţi pentru toate accesoriile. Şi chiar şi în varianta telefon + tabletă primiţi destule cât să nu vă lipsească PC-ul deloc.

Mobilissimo.ro

Review video ASUS Padfone

Vă invităm să citiți review-ul în întregime pe Mobilissimo.ro.