HomeMediaComputerBlog despre ASUS G75VW: „L-aș cumpăra mâine!”
ASUS G75VW ComputerBlog

ComputerBlog despre ASUS G75VW: „L-aș cumpăra mâine!”

ASUS G75VW – purtătorul al noului procesor Intel Ivy Bridge și-a făcut drum și prin redacția ComputerBlog.ro unde a aterizat pîn mâinile pricepute ale lui Dan Dragomir. Aflăm mai multe despre aventura lor împreună din review.

ASUS G75VW ComputerBlog

Seria de laptopuri G de la ASUS are cel mai interesant design, dacă lăsăm la o parte cele realizate împreună cu Lamborghini. Probabil design-ul este inspirat de navele cosmice din jocuri sau de avioanele de vânătoare invizibile americane icon smile Asus G75VW cu Ivy Bridge   review Arată foarte bine și este făcut din materiale ok, mate, fără nimic lucios.

ComputerBlog.ro

Un design atât de elegant nu putea să poarte o configurație hardware mai prejos decât așteptările. Procesorul de nouă generație a dat rezultate excelente în teste, iar toate elementele grafice se văd impecabil pe display-ul Full HD de 17.3 inci.

ASUS G75VW ComputerBlog

Este un sistem pe care l-aș lua mâine, nu neapărat pentru jocuri și filme 3D, ci pentru muncă mai eficientă. Orice faci pe un laptop normal, se mișcă de trei ori mai repede cu un astfel de sistem. Orice aplicație se deschide instant, chiar simți îmbunătățirea comparat cu un laptop din 2011. Orice model de laptop.

ComputerBlog.ro

Vă invităm să citiți review-ul în întregime pe ComputerBlog.ro.