HomeStiriTransformer Prime va rămâne tot Transformer Prime
Eee Pad Transformer Prime

Transformer Prime va rămâne tot Transformer Prime

Cu toate că Hasrbo a dat în judecată ASUS în luna decembrie a anului trecut pentru folosirea titlulaturii Transformer pentru tabletele sale hibrid, compania taiwaneză a continuat să lanseze noi modele din această familie.

Curtea de Justiție a mulțumit fanii ASUS și a decis în favoarea companiei taiwaneze. Tableta pe care am ajuns să o iubim atât de mult, prima tabletă cu chipset Tegra 3 și cu Android 4.0 își va păstra numele.

„Nu există nimic înșelător în legătură cu Eee Pad Transformer sau Eee Pad Transformer Prime, nici nu se poate spune că există vreo asemănare în utilizarea sau funcționarea celor două produse Hasbro şi ASUS.”

Judecătorul Curții de Justiție

Eee Pad Transformer Prime

Eee Pad Transformer Prime

Totuşi, Hasbro îşi va susţine punctul de vedere în continuare, înaintând orice procedură va fi necesară pentru a păstra unic numele autobots-ilor.

„Hasbro contrazice cu vehemență decizia Curții de a nu interzice companiei ASUS să folosească această marcă, dar suntem încântați de viziunea pe care o are asupra mărcilor Transformer și Transformer Prime ce aparțin Hasbro. În timp ce cazul se îndreaptă spre proces, Hasbro va continua să-și urmărească acest scop și va face toți pașii necesari pentru a-și proteja marca cosacrată, recunoscută la nivel global.”

declarație oficială din partea Hasbro

Sursa: AndroidLIVE